Închide meniul

„Ce se întâmplă?! „Italienii l-au făcut praf pe George Pușcaș, după ce au aflat că încasează 108.000 de euro pe lună la Bari

Alex Ioniță Publicat: 8 aprilie 2024, 17:18 / Actualizat: 8 aprilie 2024, 21:51

Reclamă
„Ce se întâmplă?! „Italienii l-au făcut praf pe George Pușcaș, după ce au aflat că încasează 108.000 de euro pe lună la Bari

Italienii l-au făcut praf pe George Pucșaș, după ce au aflat că încasează 108.000 de euro pe lună la Bari

George Pucșaș / Profimedia

Italienii au răbufnit după ce au aflat că George Pușcaș câștigă 108.000 de euro pe lună la Bari! Jurnaliștii din peninsulă l-au făcut praf pe atacantul echipei naționale, care nu a confirmat încă la echipa de Serie B.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

George Pușcaș a fost împrumutat de Bari de la Genoa. La clubul din Serie B a marcat, până în momentul de față, doar 2 goluri în 11 meciuri. Meciurile românului din eșalonul secund se văd exclusiv în AntenaPLAY.

Italienii l-au făcut praf pe George Pușcaș, după ce au aflat că încasează 108.000 de euro pe lună la Bari

Jurnaliștii din Italia au dezvăluit că George Pușcaș ar încasa suma de 108.000 de euro pe lună la Bari. Presa din peninsulă a analizat mutarea românului la Bari și l-au numit pe acesta „o mare enigmă”

Publicația Il Quotidiano di Puglia a fost citată de jurnaliștii de la tuttomercatoweb.com, atunci când a fost anunțat că Pușcaș câștigă lunar 108.000 de euro!

„Bari a făcut un mare efort financiar pentru a-l transfera, a reușit să le ia față contracandidatelor pentru transfer, dar rezultatele lui Pușcaș sunt foarte slabe. George Pușcaș se transformă într-o mare enigmă”, au notat italienii.

Reclamă

De asemenea, publicația care a dezvăluit salariul lui Pușcaș a publicat un paragraf acid la adresa atacantului de la echipa națională.

„Un gol contra lui Lecco și unul împotriva Veneziei, prea puțin pentru un număr 9 de la care Bari așteapta să rezovle probleme din atac. Toată lumea se întreabă acum ce se va întâmpla cu Pușcaș. Nu i-a picat deloc bine schimbarea de la pauză contra Modenei, iar după meciul cu Cremonese, în care nu a fost folosit deloc, a părut deranjat că nu a fost luat în calcul de antrenor”, au scris jurnaliștii de la Il Quotidiano Puglia.

Marius Șumudică a ales între George Pușcaș și Denis Drăguș

Marius Șumudică a ales între George Pușcaș și Denis Drăguș, pentru atacul naționalei. Fostul antrenor de la Gaziantep, care l-a relansat pe Drăguș, a vorbit despre situația din ofensiva selecționatei pregătite de Edi Iordănescu.

Reclamă 4 / 0/3

Chiar dacă a înscris 3 goluri în amicalele din luna martie, România a arătat că are, în continuare, probleme în compartimentul ofensiv. Acum, Marius Șumudică i-a oferit un sfat lui Edi Iordănescu și a spus care jucător este mai bun pentru postul de atacant, dintre Pușcaș și Drăguș.

Marius Șumudică este de părere că Edi Iordănescu greșește atunci când îl utilizează pe Denis Drăguș în bandă. Acesta și-a argumentat opinia și a spus că atacantul a marcat 13 goluri în Turcia, din centrul atacului.

”Îmi pun și eu o întrebare, pentru mine e o enigmă. Dacă Drăguș marchează 13 goluri în Turcia din poziția de atacant central, nu ar fi fost mai bine să-l folosești cu Irlanda de Nord din poziția aia? Niciodată nu cred că Pușcaș poate fi o soluție înaintea lui Drăguș.

Luați cifrele, statistica, cum a zis Gică mai devreme. Tot o dăm cu Serie B, cu Italia. Păi comparăm Serie B cu campionatul Turciei? Uitați-vă cine joacă în fiecare campionat, ce sume sunt. Noi tot vorbim de asta pentru că avem jucători în Serie B. Dennis Man face obiectul unui transfer, e clar, e titular la echipa de pe primul loc”, a spus Marius Șumudică, la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și