Închide meniul

Ce se va întâmpla cu Valentin Mihăilă la Parma, după meciurile naţionalei! Anunţul presei din Italia

Viviana Moraru Publicat: 14 octombrie 2023, 20:09

Reclamă
Ce se va întâmpla cu Valentin Mihăilă la Parma, după meciurile naţionalei! Anunţul presei din Italia

Ce se va întâmpla cu Valentin Mihăilă la Parma, după meciurile naţionalei

Valentin Mihăilă, în timpul unui meci la Parma/ Profimedia

S-a aflat ce se va întâmpla cu Valentin Mihăilă la Parma, după meciurile naţionalei. Italienii au anunţat faptul că internaţionalul român ar putea fi titular pentru „cruciaţi”, în următorul meci de Serie B.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Parma se va duela cu Como, în runda următoare de Serie B. Cele mai tari meciuri din eşalonul secund din Italia se văd exclusiv în AntenaPLAY.

Ce se va întâmpla cu Valentin Mihăilă la Parma, după meciurile naţionalei

Presa din Italia a notat faptul că antrenorul celor de la Parma s-ar putea baza pe serviciile lui Valentin Mihăilă, pentru următorul meci. Internaţionalul român s-ar putea duela cu Begic, pentru un loc în primul 11 al „cruciaţilor”, pentru meciul cu Como.

Italienii au mai notat faptul că evoluţiile lui Mihăilă au fost oscilante în acest sezon, iar o eventuală titularizare ar reprezenta o şansă pe care antrenorul i-o dă românului.

De asemenea, aceştia mai menţionează că Mihăilă are nevoie de cât mai multe minute bifate, pentru a prinde încredere.

Reclamă

„Partipilo va începe pe banca, iar asta este o șansă pentru Mihăilă, însă atenție la Begic, care poate deveni protagonist.

Până acum, Mihăilă a părut să fie cu un pas înaintea lui Tjas Begic (n.r – slovenul care îi este rival pe post). Totuși, Mihăilă trece printr-o perioadă deloc fericită. Evoluțiile sale oscilante i-au determinat pe fani să se plângă, iar românul are nevoie de continuitate și încredere, motiv pentru care ar putea avea mai mult timp de joc”, au notat italienii de la parmalive.com.

Notele primite de Dennis Man și Valentin Mihăilă după Venezia – Parma 3-2

Notele primite de Dennis Man și Valentin Mihăilă după Venezia – Parma 3-2, primul eșec al sezonuluin spun totul despre jocul prestat de cei doi români. Partida a fost exclusiv în AntenaPLAY.

Reclamă 4 / 0/3

Dennis Man a jucat aproape o oră, în care nu a reușit să fie periculos. Locul lui a fost luat chiar de Valentin Mihăilă. Primul a primit nota 5.5, iar al doilea, doar 5.

”Atitudinea lui a fost foarte bună, a alergat foarte mult și a făcut și faza defensivă. Totuși, nu a fost periculos în ultimii 20 de metri. Parma are nevoie de jocul lui bun, mai ales în asemena meciuri în care adversarii se apără. Nu poată să dispară din jocul ofensiv așa cum a făcut-o azi.

Mihăilă i-a luat locul în minutul 59 și a inrat cu atitudinea corectă, cu multă dorință de a face lucruri bune. După prima greșeală, s-a pierdut”, au scris italienii de la parmalive.com.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:45 Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB, în Champions League! Numele surpriză propus de la Rapid de Basarab Panduru 8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” 0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
Vezi toate știrile
Citește și