Închide meniul

Notele primite de Dennis Man și Valentin Mihăilă după Venezia – Parma 3-2, primul eșec al sezonului

Antena Sport Publicat: 7 octombrie 2023, 21:09

Reclamă
Notele primite de Dennis Man și Valentin Mihăilă după Venezia – Parma 3-2, primul eșec al sezonului

Notele primite de Dennis Man și Valentin Mihăilă după Venezia - Parma 3-2

Dennis Man, în tricoul Parmei / Profimedia Images

Notele primite de Dennis Man și Valentin Mihăilă după Venezia – Parma 3-2, primul eșec al sezonuluin spun totul despre jocul prestat de cei doi români. Partida a fost exclusiv în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dennis Man a jucat aproape o oră, în care nu a reușit să fie periculos. Locul lui a fost luat chiar de Valentin Mihăilă. Primul a primit nota 5.5, iar al doilea, doar 5.

Notele primite de Dennis Man și Valentin Mihăilă după Venezia – Parma 3-2

”Atitudinea lui a fost foarte bună, a alergat foarte mult și a făcut și faza defensivă. Totuși, nu a fost periculos în ultimii 20 de metri. Parma are nevoie de jocul lui bun, mai ales în asemena meciuri în care adversarii se apără. Nu poată să dispară din jocul ofensiv așa cum a făcut-o azi.

Mihăilă i-a luat locul în minutul 59 și a inrat cu atitudinea corectă, cu multă dorință de a face lucruri bune. După prima greșeală, s-a pierdut”, au scris italienii de la parmalive.com.

Parma a rămas pe prima poziție și după prima înfrângere a sezonului, cu 20 de puncte după 9 etape disputate. Palermo e pe doi, cu 19 puncte și un meci mai puțin disputat, iar Venezia a urcat pe 3, cu 18 puncte.

Reclamă

Dennis Man, în topul celor mai buni atacanţi din Serie B

Dennis Man se află în topul celor mai buni atacanţi din acest sezon de Serie B. Internaţionalul român traversează o formă de vis la Parma, motiv pentru care se află pe locul secund într-un clasament întocmit de jurnaliştii italieni.

Dennis Man a reuşit să marcheze două goluri, în ultimele cinci meciuri la Parma. Serie B se vede exclusiv în AntenaPLAY.

În alcătuirea topului, italienii au ţinut cont de notele primite de jucători în partidele de Serie B. Astfel, Dennis Man s-a clasat pe locul secund, după Massimo Coda, jucătorul celor de la Cremonese.

Reclamă 4 / 0/3

Man a avut media de 6,70, în timp ce Coda a avut 6,75. Pe locul trei se clasează Gennaro Borrelli, de la Brescia, pe patru Estanis Pedrola, de la Sampdoria, şi pe cinci, Raphael Odogwu, de la Sudtirol, conform pianetaserieb.it.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:20 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four Vezi toate știrile
Citește și