Închide meniul

Cesc Fabregas va antrena echipa la care este acţionar! Fostul campion mondial debutează ca principal în Italia

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 13 noiembrie 2023, 13:09

Cesc Fabregas va antrena echipa la care este acţionar! Fostul campion mondial debutează ca principal în Italia

Cesc Fabregas va antrena echipa la care este acţionar

Cesc Fabregas, în timpul unei conferinţe de presă / Profimedia

Cesc Fabregas va antrena echipa la care este acţionar! Como l-a demis în mod surprinzător pe Moreno Longo şi a început căutările pentru un nou antrenor principal. Până atunci, echipa va fi pregătită de Cesc Fabregas.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Campion mondial cu Spania ca jucător în 2010, Fabregas este şi acţionar la Como, formaţie care evoluează în Serie B, campionat transmis în AntenaPLAY.

Cesc Fabregas va antrena echipa la care este acţionar!

Cesc Fabregas îşi va face debutul ca antrenor principal pe banca celor de la Como. Formaţia din Serie B l-a demis în mod surprinzător pe Moreno Longo, antrenorul italian al echipei, care avea o serie de trei meciuri fără înfrângere (două victorii şi un rezultat de egalitate). Ultima înfrângere fusese cea de pe terenul lui Parma. Longo o antrena pe Como din septembrie 2022.

Como a anunţat că Cesc Fabregas va prelua interimatul împreună cu staff-ul său până când conducerea echipei din Serie B va găsi un antrenor principal.

Fabregas va face primul antrenament în calitate de antrenor principal al lui Como miercuri. Fostul jucător spaniol, care a evoluat la echipe precum Arsenal, Barcelona sau Chelsea, o pregătea pe Como 1907 Primavera. El şi-a anunţat retragerea din activitatea de fotbalist la 1 iulie 2023, ultima echipă la care a evoluat fiind tot Como.

Reclamă

Cesc Fabregas se alătură în Serie B altor nume importante care au cucerit titlul mondial ca jucători. În Serie B mai antrenează Andrea Pirlo (Sampdoria) sau Alessandro Nesta (Reggiana).

Primul meci al lui Cesc Fabregas pe banca celor de la Como va avea loc pe 25 noiembrie, atunci când echipa sa va primi vizita celor de la FeralpiSalo.

Reclamă 4 / 0/3

După 12 etape disputate în acest sezon din Serie B, Como se află pe locul 6, cu 21 de puncte, având şi un meci mai puţin disputat faţă de echipele de pe primele cinci locuri.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și