Închide meniul
VIDEO

Como – Genoa 2-2! Meciul a fost exclusiv în AntenaPLAY. Como a revenit de la 0-2! Drăguşin a contribuit serios la golul 2 al lui Genoa

Antena Sport Publicat: 10 aprilie 2023, 17:40 / Actualizat: 10 aprilie 2023, 18:50

  • În tur, Genoa – Como s-a terminat 1-1
  • Genoa e pe locul 2 în Serie B

Como – Genoa s-a încheiat 2-2, după un meci spectacol din Serie B. Como și Genoa s-au întâlnit în etapa a 32-a din Serie B. Genoa a condus cu 2-0, dar Como a întors rezultatul şi a reuşit să obţină in-extremis o remiză. Meciul a putut fi urmărit LIVE exclusiv în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Radu Drăguşin a contribuit serios la golul de 2-0 al lui Genoa. Fundaşul român nu a reuşit să finalizeze o centrare a lui Gudmundsson pentru el, dar balonul a ajuns la Coda, care a înscris din voleu.

Rezumatul partidei Como – Genoa 2-2

VEZI VIDEO COMO – GENOA EXCLUSIV ÎN ANTENAPLAY

Reclamă

Înaintea partidei cu Como, echipa lui George Pușcaș, Radu Drăgușin și Denis Drăguș se afla pe locul 2, care promovează direct în Serie A. Grifonii au 59 de puncte, cu șase mai multe decât Bari, echipa aflată pe poziția a treia.

Aceasta a fost a 28-a întâlnire dintre cele două echipe. Genoa s-a impus de 10 ori, Como a câștigat 7 dintre partide, iar 12 meciuri s-au încheiat la egalitate, cu remiza de astăzi. În tur, a fost 1-1 pe Marassi, în primul duel dintre cele două echipe după 18 sezoane.

Reclamă

Como – Genoa 2-2 Meciul a fost exclusiv în AntenaPLAY

Min. 90+5: Final de meci! Como-Genoa se încheie 2-2, după ce Genoa a condus cu 2-0!

Min. 88: Mancuso egalează după un corner!

Min. 87: Gol anulat al lui Como, pe motiv de offside.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 68: Ocazie uriaşă ratată de Como. Strootman a respins de pe linia porţii!

Min. 62: GOOOL Como! S-a relansat meciul după ce Crutone a marcat.

Min. 58: Como a primit, în primă fază, penalty după ce Crutone a căzut în care. Reluările au arătat că acesta se afla în poziţie de ofsaid, iart penalty-ul a fost anulat.

Min. 57: Goool Genoa! Coda a majorat scorul, la o fază la care Drăguşin a avut o contribuţie mare. Fundaşul român şi-a presat un adversar, care a respins mingea până la Coda.

Min. 46: S-a reluat partida!

Min. 45+1: Pauză!

Min. 44: O altă paradă formidabilă a lui Martinez! Portarul lui Genoa respinge un balon trimis pe poartă din doar câţiva metri!

Min. 43: Ocazie mare pentru Como. Martinez îşi salvează echipa cu o paradă de senzaţie!

Reclamă

Min. 31: Lovitură liberă periculoasă pentru Como, de la aproximativ 20 de metri. Da Cunha trage peste poartă.

Min. 23: Strootman marchează după o gafă uriaşă a portarului Gomis! Acesta a ratat complet angajarea şi l-a pus pe internaţionalul olandez în poziţie de finalizare. Strootman a finalizat cu şpiţul, imparabil, la colţul scurt.

Min. 19: Sabelli centrează de pe partea dreaptă, iar balonul, neatins de nimeni, trece puţin pe lângă poarta lui Gomis.

Min. 1: A început partida!

Echipele de start:

Genoa: Martinez – Ilsanker, Vogliacco, Drăguşin – Sabelli, Frendrup, Badelj, Strootman, Criscito – Coda, Gudmundsson

Antrenor: Alberto Gilardino

Como: Gomis – Odenthal, Binks, Canestrelli – Iovine, Parigini, Bellemo, Ioannou – Da Cunha – Cerri, Cutrone

Antrenor: Moreno Longo

Alberto Gilardino îi are la dispoziție pe cei trei atacanți, Albert Gudmundsson, Massimo Coda și George Pușcaș. Rămâne de văzut dacă românul cu 4 goluri și un assist în acest sezon va fi titular.

„I-am recuperat pe toți cei din față. Ei muncesc foarte mult și pentru mine este un semn pozitiv. Toți au caracteristici diferite unul față de celălalt și îmi oferă opțiuni atât de la început, cât și în timpul partidei”, a spus Gilardino.

Florin Manea, pariu nebun despre viitorul lui Radu Drăguşin

Florin Manea a făcut un pariu nebun despre viitorul lui Radu Drăguşin. Agentul de jucători a spus că, dacă va mai evolua un an în Serie A, Radu Drăguşin se poate transfera pe o sumă mai mare de 40 de milioane de euro şi va deveni cel mai scump jucător din istoria României.

Florin Manea a spus că s-au interesat şi scouterii de la Liverpool de Radu Drăguşin, dar şi alte echipe din Anglia. Pariul lui Florin Manea e să îl ducă pe fundaşul român la o echipe din primele 5 din premier League. Până atunci, Radu Drăguşin poate fi văzut în tricoul celor de la Genoa, în meciurile din Serie B, competiţie ce este transmisă EXCLUSIV în AntenaPLAY.

„Eu sunt foarte mulţumit de cum a evoluat. Poate mi-aş fi dorit să răpmână la Juventus. Anul acesta a fost senzaţional. Şi de Stanciu am zis că va ajunge, tot al meu a fost. L-am luat la 17 ani. Am zis că Stanciu o să fie număr 10 la naţională. Am ochi la jucători şi nu prea mă înşel.

Sunt multe cluburi din Anglia care mă sună şi se interesează de el. Şi mulţi scouteri de la Liverpool m-au sunat şi mi-au spus de el că este interesant. De aici până a se face un transfer e cale lungă. Sunt alte echipe care sunt mai interesate, iar discuţiile sunt mai avansate decât la Liverpool. Nu e nimic exclus pentru că şi la Liverpool se schimbă generaţia. Este cotat unul dintre cei mai promiţători fundaşi din lume la vârsta lui.

E normal să fie cotat aşa la cifrele pe care le are. Genoa are cea mai bună apărare din Serie B. Are cele mai puţine dribilinguri în faţa lui, cele mai multe dueluri aeriene câştigate şi un procentaj de 87 la sută de pase reuşite. Este un jucător care va fi la echipe mari.

Radu, dacă va rămâne în Serie A un an, se poate transfera cu o sumă de peste 40 de milioane de euro. El este jucătorul lui Genoa, care a avut o clauză obligatorie de 5.500.000 de a-l cumpăra, plus nişte bonusuri, undeva la 6.800.000. Mai are contract încă 3 ani cu Genoa. Nu mai sunt şanse să revină la Juventus. Trebuie să îl cumpere de la Genoa, să vrem şi noi să revină, dar nu cred că e plauzibil”, a spus Florin Manea în exclusivitate la AS.ro LIVE.

Radu Drăgușin va deveni definitiv jucătorul celor de la Genoa la finalul sezonului. Trupa de Serie B îi va plăti lui Juventus suma de 5,5 milioane de euro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari
Serie B • 28 mart., 13:25
Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor”
Marius Șumudică a ales între George Pușcaș și Denis Drăguș, pentru atacul naționalei
Echipa naţională • 27 mart., 22:58
Marius Șumudică a ales între George Pușcaș și Denis Drăguș, pentru atacul naționalei: „Niciodată nu e soluție înaintea lui!”
Motivul pentru care Edi Iordănescu l-a schimbat la pauză pe Radu Drăguşin, în Columbia - România
Echipa naţională • 27 mart., 18:05
Motivul pentru care Edi Iordănescu l-a schimbat la pauză pe Radu Drăguşin, în Columbia – România: „E presiune mare pe el!”
Curg ofertele pentru Denis Drăguş
Fotbal extern • 27 mart., 16:27
Curg ofertele pentru Denis Drăguş! Cinci echipă se luptă pentru semnătura „tricolorului”: „4-5 milioane de euro!”
Columbia - România 3-2 a fost în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. Ianis Hagi şi Tănase au marcat pentru tricolori
AntenaPLAY • 26 mart., 23:15
Columbia – România 3-2 a fost în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. Ianis Hagi şi Tănase au marcat pentru tricolori