Închide meniul

Como – Sampdoria 1-0. Meciul a fost exclusiv în AntenaPLAY

Alex Masgras Publicat: 27 septembrie 2023, 22:40

Reclamă
Como – Sampdoria 1-0. Meciul a fost exclusiv în AntenaPLAY

Como - Sampdoria 1-0

Jucătorii în cadrul meciului dintre Como și Sampdoria / Profimedia

Como – Sampdoria 1-0. Partida a contat pentru etapa cu numărul 7 a noului sezon de Serie B.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Singurul gol al meciului a fost marcat în minutul 54, de către Ioannou. După acest rezultat, gazdele se află pe locul al 3-lea în eșalonul secund al fotbalului italian, cu 13 puncte. De cealaltă parte, echipa pregătită de Andrea Pirlo este pe locul 17, cu 3 puncte. Cele mai tari meciuri din Serie B se văd exclusiv în AntenaPLAY.

Como – Sampdoria 1-0

Min 54: Como – Sampdoria 1-0! Ioannou a trimis mingea în poarta lui Stankovic cu o lovitură de cap, după o centrare excelentă primită de la Iovine.

Min 1: A început meciul

Como – Sampdoria, echipele de start: 

Reclamă

Como: Semper, Curto, Barba, Odenthal, Ioannou, Kone, Bellemo, Iovine, Da Cunha, Verdi, Cutrone

Sampdoria: Stankovic, Stojanovic, Ghilardi, Murru, Barreca, Girelli, Yepes, Verre, edrola, Esposito, Borini

Como se află pe locul 7 în Serie B, după 5 meciuri disputate, cu 10 puncte. Como se află într-o formă foarte bună, venind după trei victorii consecutive cu Spezia, Ternana şi Cittadella.

Reclamă 4 / 0/3

De partea cealaltă, Sampdoria nu traversează o perioadă bună, fiind pe locul 17 şi cu o singură victorie, în prima etapă. De atunci, ultima clasată din sezonul trecut de Serie A a mai întregistrat două remize şi trei înfrângeri. Etapa trecută, Sampdoria a remizat pe terenul liderului din Serie B, Parma.

Dennis Man și Valentin Mihăilă au jucat pentru Parma cu Sampdoria, dar nu au reuşit să înscrie. Man a fost titular, în timp ce Mihăilă a fost introdus pe teren în repriza secundă. Cele mai tari meciuri din Serie B se văd exclusiv în AntenaPLAY.

Pedrola a deschis scorul, cu un şut în forţă de la marginea careului, după un contraatac fulger. Parma a controlat jocul, dar avea să egaleze abia în minutul 82, atunci când Circati reuşea să marcheze cu o lovitură de cap.

Italienii îl laudă pe Dennis Man, după perioada perfectă în tricoul Parmei

Italienii îl laudă pe Dennis Man, după primul gol marcat în Serie B, în acest sezon, în Catanzaro – Parma 0-5. ”Aceasta e cea mai bună variantă a lui de până acum”, susțin jurnaliștii din peninsulă.

Dennis Man a revenit cu gol pentru Parma, după accidentarea suferită la începutul sezonului. El a jucat doar 45 de minute în duelul din deplasare cu Catanzaro, în care a deschis scorul.

„Cel din aceste prime săptămâni de campionat este cel mai bun Dennis Man văzut vreodată în tricou Parmei. Românul pare să fi înflorit în sfârșit după ani de suișuri și coborâșuri, iar continuitatea sa este demonstrată de cifrele din acest campionat.

Man a marcat trei goluri și a oferit o pasă decisivă în ultimele șapte meciuri din campionat. Creștere continuă pentru fosta extremă a celor de la FCSB, care este în sfârșit gata să-și ia zborul”, au scris cei de la parmalive.com.

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 LIVE TEXTU Cluj – Dinamo 1-1. Ahmed Bani a reușit să egaleze! Meci crucial pentru „câini” 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” 20:12 VIDEOImagini de colecție cu Zinedine Zidane, la cursa de sprint de la Miami! Ce gafă a fost aproape să comită, la decernarea premiilor 20:05 LIVE VIDEOSporting – Portimonense e acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Boavista – Gil Vicente 1-1 19:53 VIDEOIpswich Town a promovat în Premier League, după 22 de ani! Nebunie pe străzi şi în vestiar 19:40 LIVE VIDEOBernadette Szocs a pierdut partida cu Natalia Bajor, la Saudi Smash 2024. Dragoman – Batra e ACUM, în AntenaPLAY 19:07 Kyren Wilson, primul finalist al Campionatului Mondial de snooker 2024! A câştigat 8 dintre ultimele 10 frame-uri 18:36 CSM Bucureşti, OUT din Liga Campionilor. A ratat calificarea în Final Four după ce a pierdut şi returul cu Metz 18:33 „Să nu se repete!” Gigi Corsicanu, semnal de alarmă pentru șefii de la Rapid! Motivul pentru care fanii nu fac deplasarea la Cluj Vezi toate știrile
Citește și