Închide meniul
VIDEO

Valentin Mihăilă, pasă spectaculoasă de gol în Parma – Bari! Execuţie superbă a internaţionalului român

Viviana Moraru Publicat: 27 septembrie 2023, 22:35

Reclamă
Valentin Mihăilă, pasă spectaculoasă de gol în Parma – Bari! Execuţie superbă a internaţionalului român

Valentin Mihăilă, pasă spectaculoasă de gol în Parma - Bari

Valentin Mihăilă, în timpul unui meci la Parma/ Twitter Parma

Valentin Mihăilă a reuşit o pasă spectaculoasă de gol în partida dintre Parma şi Bari. Internaţionalul român a avut o execuţie superbă, la golul reuşit de „cruciaţi”, în minutul 14.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Parma e lider în Serie B, înaintea rundei a şaptea având 14 puncte, cu unul mai mult faţă de ocupanta locului secund, Palermo. Cele mai tari meciuri din fiecare etapă de Serie B se văd exclusiv în AntenaPLAY.

Valentin Mihăilă, pasă spectaculoasă de gol în Parma – Bari

Valentin Mihăilă a început ca titular duelul cu Bari. Internaţionalul român a revenit astfel în primul 11 al echipei sale, după trei meciuri.

Mihăilă s-a făcut remarcat în minutul 14 al duelului cu Bari. Acesta a primit o pasă la marginea careului, şi a trimis superb către Partipilo, cu latul, iar Parma a reuşit să deschidă astfel scorul.

Reclamă

Este prima pasă de gol a lui Valentin Mihăilă, din acest sezon. Internaţionalul român a avut un început de stagiune modest, şi a adunat în total doar şase meciuri, făăr să marcheze vreun gol.

Celălalt român de la Parma, Dennis Man, a început ca rezervă duelul cu Bari. Man a fost însă titular în ultimele două meciuri ale echipei sale, în care a reuşit să marcheze şi un gol. Mijlocaşul de 25 de ani a punctat în minutul 18 al duelului Catanzaro – Parma, duel câştigat de oaspeţi cu scorul categoric de 5-0, în urmă cu două etape.

Cum l-a caracterizat antrenorul Parmei pe Valentin Mihăilă

Antrenorul Parmei, Fabio Pechhia, a vorbit la conferinţa de presă despre Valentin Mihăilă, jucător pe care l-a introdus pe teren în repriza a doua a meciului cu Sampdoria (1-1), disputat duminică, exclusiv în AntenaPLAY.

Reclamă 4 / 0/3

La conferinţa de presă, Pecchia a fost întrebat de ce l-a preferat în actul secund pe Valentin Mihăilă în detrimentul lui Tjas Begic, slovenul de 20 de ani lăsat pe bancă tot meciul.

„Sunt amândoi ok, dar au caracteristici diferite. Begic driblează mai mult, în timp ce Mihăilă are un şut mai puternic şi şuturile din afara careului puteau să reprezinte soluţia în acest meci. Am încercat să îi deschidem cu Ansaldi şi Di Chiara. Begic ar fi putut să fie o soluţie”, a spus Pecchia, la conferinţa de presă.

Mihăilă a fost trimis pe teren în minutul 65, în locul lui Sohm, iar italienii de la parmalive.com au caracterizat apariţia lui: „30 de minute pe teren, fără a avea un impact. Nu şi-a găsit poziţia şi nu a adus niciun pericol la poarta Sampdoriei”.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și