Închide meniul
VIDEO

Como – Venezia 2-1, în AntenaPLAY. Patrick Cutrone a fost eroul gazdelor, cu un gol marcat în minutul 90. Clasamentul din Serie B

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 3 martie 2024, 19:05

Como – Venezia 2-1, în AntenaPLAY. Patrick Cutrone a fost eroul gazdelor, cu un gol marcat în minutul 90. Clasamentul din Serie B

Como - Venezia 2-1, în AntenaPLAY. Patrick Cutrone a fost eroul gazdelor, cu un gol marcat în minutul 90. Clasamentul din Serie B

Patrick Cutrone, gol superb pentru Como / Profimediaimages

Meciul Como – Venezia, scor 2-1, din etapa a 28-a din Serie B, a putut fi urmărit în format LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Gazdele au câștigat dramatic derby-ul pentru locul secund.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Trimis pe teren în repriza secundă, Patrick Cutrone și-a arătat clasa și a înscris un gol de senzație. A reluat din voleu centrarea lui Iovine și și-a ajutat echipa să obțină o victorie uriașă în lupta pentru promovare.

Como a depășit-o astfel pe Venezia cu un punct și a urcat pe locul secund în Serie B. S-a apropiat la șapte puncte de Parma.

Cum arată clasamentul în Serie B:

1. Parma – 59 de puncte
2. Como – 52 de puncte
3. Venezia – 51 de puncte
4. Cremonese – 50 de puncte
5. Catanzaro – 48 de puncte
6. Palermo – 46 de puncte
7. Brescia – 38 de puncte
8. Modena – 36 de puncte

Reclamă

Cele mai tari meciuri din Serie B se văd LIVE VIDEO în AntenaPLAY.

Como – Venezia 2-1

Min. 90+8: Como – Venezia 2-1! Final de meci.

Min. 90: Como – Venezia 2-1! Patrick Cutrone este salvatorul gazdelor. Intrat în minutul 66, fostul atacant al lui AC Milan a marcat un gol superb, din voleu. A trimis mingea sub transversală!

Reclamă 4 / 0/3

Min. 40: Como – Venezia 1-1! Pohjanpalo a restabilit imediat egalitatea. A primit o centrare perfectă și a trimis o lovitură de cap imparabilă.

Min. 38: Como – Venezia 1-0! Verdi a deschis scorul din pasa lui Da Cunha. L-a surprins pe portarul advers.

Min. 1: A început meciul Como – Venezia.

Update 17.00: Acestea sunt echipele de start.

COMO (4-2-3-1): Semper – Sala, Goldaniga, Odenthal, Curto – Abildgaard, Bellemo – Da Cunha, Verdi, Strefezza – Gabrielloni
VENEZIA (3-5-2): Joronen; Idzes, Svoboda, Sverko – Candela, Busio, Tessmann, Bjarkason, Zampano – Pierini, Pohjanpalo

Parma a acumulat 59 de puncte după 28 de etape disputate. Primele două locuri din Serie B de la finalul sezonului regular obţin promovarea în Serie A.

Celălalt loc de promovare este obţinut în urma unui baraj.

Reclamă

Forma senzaţională a lui Dennis Man a contribuit din plin la situaţia excelentă din clasament a Parmei. Şi Valentin Mihăilă a avut evoluţii apreciate în ultimele jocuri. Serie B e transmisă exclusiv în AntenaPLAY.

Sezonul incredibil al lui Dennis Man în Serie B, analizat în presa din Italia: „Cel mai bun de până acum”

Sezonul incredibil al lui Dennis Man în Serie B a fost analizat în presa din Italia. Internaţionalul român face un sezon excelent în tricoul lui Parma, liderul din al doilea eşalon fotbalistic din Italia. Românul este golgheterul „cruciaţilor” şi îşi ajută echipa meci de meci în drumul către revenirea în Serie A.

Presa din Italia l-a lăudat pe Dennis Man penrtu prestaţiile sale din această stagiune şi îi dă credit antrenorului Fabio Pecchia, cel care nu şi-a pierdut încrederea în internaţionalul român şi care a reuşit sezonul acesta să îl facă cel mai bun marcator al echipei.

„Cel mai bun Man de până acum. Românul are mai multe goluri marcate în acest sezon decât cele adunate în ultimele două. Fabio Pecchia a lucrat mult timp pentru a scoate ce este mai bun din Dennis Man, iar în acest sezon a reușit.

Românul este unul dintre jucătorii de bază din echipa „cruciaţilor”. Este cel mai bun marcator al echipei, cu zece reușite, dar și autorul a câtorva assist-uri, ceea ce i-a permis formației pregătită de Fabio Pecchia să își consolideze poziția de lider. Pentru prima dată de când a ajuns la Parma, Dennis Man a ajuns la cifre impresionante și a marcat mai multe goluri decât în sezoanele precedente”, au scris italienii de la parmalive.com.

Noutățile lunii martie în AntenaPLAY. Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în orice moment. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se văd live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții.

Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Porsche Supercup, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și