Închide meniul
VIDEO

Cosenza – Sampdoria 1-2 a fost în AntenaPLAY. Trupa lui Andrea Pirlo s-a apropiat de locurile de play-off

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 23 februarie 2024, 23:31

Cosenza – Sampdoria 1-2 a fost în AntenaPLAY. Trupa lui Andrea Pirlo s-a apropiat de locurile de play-off

Cosenza - Sampdoria 1-2

Jucătorii de la Sampdoria / Profimedia

Cosenza – Sampdoria 1-2 a fost în AntenaPLAY. Duelul din această seară a deschis etapa cu numărul 26 a sezonului de Serie B.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După acest rezultat, Cosenza se află pe locul 11 în Serie B, cu 32 de puncte. De cealaltă parte, Sampdoria a urmat până pe poziția a 12-a și are, în momentul de față, 31 de puncte. Cele mai tari meciuri din Serie B se văd exclusiv în AntenaPLAY.

Cosenza – Sampdoria 1-2

Min. 75: Cosenza – Sampdoria 1-2! Frabotta a redus din diferență, în urma unei faze fixe.

Min. 26: Cosenza – Sampdoria 0-2! De Luca a majorat diferența oaspeților.

Min. 23: Cosenza – Sampdoria 0-1! Darboe a deschis scorul, cu un șut de la distanță.

Reclamă

Min. 1: A început meciul!

Echipele de start pentru duelul dintre Cosenza și Sampdoria:

COSENZA (4-2-3-1): Micai – Gyamfi, Camporese, Fontanarosa, Frabotta – Zuccon, Praszelik – Canotto, Forte, Mazzocchi – Tutino.

Reclamă 4 / 0/3

SAMPDORIA (3-5-2): Stankovic – Piccini, Ghilardi, Gonzalez – Depaoli, Kasami, Yepes, Darboe, Barreca – Alvarez, De Luca

Cosenza este într-o formă senzațională și vine după victoria de pe terenul celor de la Lecco, cu scorul de 3-1. Gazdele din această seară nu au mai pierdut niciun meci de la jumătatea lunii ianuarie, atunci când erau învinși de Cremonese, cu scorul de 0-1.

De cealaltă parte, echipa lui Andrea Pirlo a înregistrat 3 partide fără victorie. A fost 2-2 cu Modena, 0-2 cu Pisa și 1-1 cu Brescia. Ultimul duel câștigat de Sampdoria s-a jucat pe data de 28 ianuarie. La momentul respectiv, oaspeții din această seară o învingeau pe Cittadella, cu scorul de 2-1.

Ultima întâlnire directă dintre Cosenza și Sampdoria a avut loc în turul sezonului din Serie B. În luna octombrie a anului trecut, echipa antrenată de Andrea Pirlo reușea să se impună, pe teren propriu, cu scorul de 2-0.

Dennis Man i-a cucerit pe italieni

Dennis Man i-a cucerit pe italieni după ultimul meci la Parma. Jucătorul transferat de la FCSB are cifre de excepție în peninsulă și a fost lăudat, din nou, de jurnaliști.

În partida menționată anterior, Dennis Man și Valentin Mihăilă au fost titulari la Parma. Fostul jucător de la FCSB a înscris în minutul 81, iar după reușita acestuia a început o adevărată nebunie.

După acest meci, italienii l-au lăudat pe Dennis Man și au spus că românul are un sezon extraordinar la Parma.

Reclamă

„Al zecelea gol dintr-un campionat extraordinar pentru Dennis Man. Pe durata meciului a lăsat impresia că este capabil oricând să depășească defensiva adversă prin jocul său. A lovit și bara, iar apoi a înscris un gol de autor”, au scris cei de la Parma Today

Până în momentul de față, fostul jucător de la FCSB are 10 goluri pentru Parma, în cadrul eșalonului secund al fotbalului ialian. De asemenea, în cele 21 de meciuri jucate, în campionat, a oferit și 5 pase decisive. Cele mai tari meciuri din Serie B se văd exclusiv în AntenaPLAY.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și