Închide meniul

Cum l-a caracterizat antrenorul Parmei pe Valentin Mihăilă după meciul cu Sampdoria

Dan Roșu Publicat: 25 septembrie 2023, 10:34

Reclamă
Cum l-a caracterizat antrenorul Parmei pe Valentin Mihăilă după meciul cu Sampdoria

Cum l-a caracterizat antrenorul Parmei pe Valentin Mihăilă după meciul cu Sampdoria

Valentin Mihăilă, în tricoul Parmei / Profimedia Images

Antrenorul Parmei, Fabio Pechhia, a vorbit la conferinţa de presă despre Valentin Mihăilă, jucător pe care l-a introdus pe teren în repriza a doua a meciului cu Sampdoria (1-1), disputat duminică, exclusiv în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La conferinţa de presă, Pecchia a fost întrebat de ce l-a preferat în actul secund pe Valentin Mihăilă în detrimentul lui Tjas Begic, slovenul de 20 de ani lăsat pe bancă tot meciul.

Cum l-a caracterizat antrenorul Parmei pe Valentin Mihăilă

„Sunt amândoi ok, dar au caracteristici diferite. Begic driblează mai mult, în timp ce Mihăilă are un şut mai puternic şi şuturile din afara careului puteau să reprezinte soluţia în acest meci. Am încercat să îi deschidem cu Ansaldi şi Di Chiara. Begic ar fi putut să fie o soluţie”, a spus Pecchia, la conferinţa de presă.

Mihăilă a fost trimis pe teren în minutul 65, în locul lui Sohm, iar italienii de la parmalive.com au caracterizat apariţia lui: „30 de minute pe teren, fără a avea un impact. Nu şi-a găsit poziţia şi nu a adus niciun pericol la poarta Sampdoriei”.

Noul director de la Parma, încredere maximă în Valentin Mihăilă şi Dennis Man

Noul director sportiv de la Parma a declarat că are mare încredere în Valentin Mihăilă şi Dennis Man. Roel Vaeyens a mărturisit că cei doi internaţionali români au calităţi excelente, însă s-au confruntat cu multe probleme medicale, motiv pentru care forma lor a fost oscilantă.

Reclamă

Roel Vaeyens a fost instalat recent în funcţia de director sportiv la Parma. Acesta a oferit declaraţii despre cei doi români de la echipa din Serie B.

„Nu întotdeauna obținem imediat rezultatele dorite. Sunt jucători transferați care ajung și sunt la un nivel înalt, cum ar fi Begic, la care nu ne așteptam să aibă un astfel de impact. Man și Mihăilă au calități excelente, iar dacă mă întrebați de ce nu sunt încă la cei mai înalt nivel este pentru că au avut mai multe probleme fizice.

Dacă nu ar fi apărut aceste probleme, Parma, echipă din Serie B, ar fi avut doi jucători în naționala României. Se întâmplă ca jucătorii tineri cu potențial să înregistreze o cădere, poate pentru câteva săptămâni sau luni. Am mare încredere în ei, vor reprezenta o valoare adăugată pentru Parma în acest sezon”, a declarat Roel Vaeyens, conform parmalive.com.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
Vezi toate știrile
Citește și