Închide meniul

Reacţia lui Dennis Man, după golul magnific marcat în Parma – Cagliari 2-1: „Am făcut un meci grozav! Îmi pare rău că Mihăilă a ratat”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 22 aprilie 2023, 20:55

Reacţia lui Dennis Man, după golul magnific marcat în Parma – Cagliari 2-1: „Am făcut un meci grozav! Îmi pare rău că Mihăilă a ratat

Dennis Man a reuşit un gol fabulos în Parma - Cagliari 2-1

Profimedia

Reacţia lui Dennis Man, după golul magnific marcat în Parma – Cagliari 2-1. Man a marcat golul victoriei pentru Parma, după o cursă fabuloasă. Cele mai tari meciuri din Serie B sunt exclusiv în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dennis Man a fost cel mai bun jucător de la Parma, în victoria cu Cagliari. Man a marcat un gol de senzaţie în minutul 77, la 5 minute după ce a intrat pe teren. Man a vorbit şi despre Mihăilă, cel care a ratat un penalty.

Reacţia lui Dennis Man, după golul magnific marcat în Parma – Cagliari 2-1

„E frumos că am marcat pentru că mi-am putut ajuta echipa. Sezonul acesta a fost puţin dificil pentru mine pentru că nu am avut continuitate, iar asta s-a văzut pe teren.

Mă antrenez zilnic, iar când antrenorul mă bagă în teren sunt fericit şi determinat. Mă bucur că am făcut un meci grozav până la final şi că mi-am ajutat echipa. Îmi pare rău că Mihăilă nu a marcat, a vrut să tragă el. Suntem determinaţi, se vede asta pe teren. Dăm totul, chiar şi cei care nu joacă„, a declarat Dennis Man pentru  Sky Italia.

Reclamă

Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă după Parma – Cagliari 2-1!

Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă după Parma – Cagliari 2-1! Dennis Man a marcat golul victoriei, în timp ce Valentin Mihăilă a ratat un penalty în prelungirile reprizei secunde.

Dennis Man a marcat golul victoriei, pentru Parma, în fața celor de la Cagliari. Internaţionalul român a trecut de 3 adversari şi a înscris cu un şut sub bară. Celălalt român al „cruciaților”, Valentin Mihăilă, a ratat un penalty, în prelungirile reprizei secunde, după o execuție slabă, portarul reușind să pareze mingea.

Site-ul de specialitate sofascore.ro i-a oferit nota 7.3 lui Dennis Man, fiind cea mai mare notă din echipa lui Parma. Un singur jucător a mai primit acest calificativ, fundașul Cristian Ansaldi.

Reclamă 4 / 0/3

La polul opus, Valentin Mihăilă a fost notat cu 6.5, cea mai mică notă din echipa „cruciaților”. Alți trei jucători au primit această notă: Alessandro Circati, Elias Cobbaut și Adrian Benedyczak.

Serie B e EXCLUSIV în AntenaPLAY!

Cele mai tari meciuri din fiecare etapă pot fi văzute LIVE în AntenaPLAY, acolo unde joacă nu mai puțin de 11 fotbaliști români.

Unii dintre cei mai importanți jucători ai naționalei României evoluează în Serie B. E vorba de Dennis Man, George Pușcaș, Denis Drăguș, Olimpiu Moruțan sau Marius Marin. Pe lista românilor se mai află Alin Toșca, Radu Drăgușin, Ionuț Nedelcearu, Adrian Rus, Daniel Boloca și Valentin Mihăilă.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial Vezi toate știrile
Citește și