Închide meniul

Dennis Man ar putea pleca de la Parma! Anunţul presei din Italia despre român: „Aşteaptă oferte!”

Viviana Moraru Publicat: 14 iulie 2023, 10:47

Reclamă
Dennis Man ar putea pleca de la Parma! Anunţul presei din Italia despre român: „Aşteaptă oferte!

Dennis Man ar putea pleca de la Parma

Dennis Man, în timpul unui meci la Parma / Profimedia

Dennis Man ar putea pleca de la Parma în această perioadă de mercato. Presa din Italia a făcut anunţul despre internaţionalul român, notând faptul că acesta este în aşteptarea unei oferte din Turcia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dennis Man, în vârstă de 24 de ani, evoluează la Parma din iarna lui 2021, atunci când italienii îl transferau de la FCSB în schimbul sumei de 13 milioane de euro. Dennis Man a putut fi urmărit în sezonul trecut de Serie B exclusiv în AntenaPLAY.

Dennis Man ar putea pleca de la Parma

Presa din Italia anunţă faptul că Dennis Man a fost prezent la reunirea lotului celor de la Parma, în vederea pregătirii sezonului următor.

Cu toate acestea, internaţionalul român ar urma să plece curând de sub comanda lui Fabio Pecchia, fiind în aşteptarea unei oferte din prima ligă din Turcia. Fenerbahce şi-a manifestat deja interesul pentru Man, însă Parma vrea să obţină în schimbul său suma de cel puţin 6 milioane de euro.

De asemenea, şi echipe din Italia sunt interesate de serviciile lui Dennis Man, al cărui contract cu Parma expiră în vara anului 2025.

Reclamă

„Viitorul jucătorului rămâne suspendat între Italia şi Turcia. Interesul celor de la Fenerbahce este deja ştiut, dar deocamdată, cluburile nu au ajuns la o înţelegere pentru un transfer”, notează sursa citată mai sus.

Fenerbahce, echipă care îl are pe listă pe Dennis Man, a terminat sezonul trecut pe locul 2, şi va juca în preliminariile Conference League în această stagiune.

Parma i-a fixat preţul lui Dennis Man

Parma i-a fixat preţul lui Dennis Man. Internaţionalul român în vârstă de 24 de ani este dorit de Fenerbahce. Man îşi doreşte să plece în Turcia, iar gruparea din a doua ligă italiană a stabilit suma pentru care e de acord să se despartă de el.

Reclamă 4 / 0/3

Presa turcă informează că Parma cere 5 milioane de euro pentru Dennis Man. Americanul Kyle Krause l-ar vinde, astfel, în pierdere mare pe român. Dennis Man a putut fi văzut sezonul trecut LIVE în AntenaPLAY, în meciurile din Serie B.

”Jucătorul mai are contract cu Parma până pe 30 iunie 2025, dar nu mai vrea să joace în divizia secundă. Parma, în schimb, vrea o taxă de transfer de minim 5 milioane de euro pentru Dennis Man, în timp ce presa italiană este sigură că Dennis Man va părăsi echipa în acest sezon”, au scris jurnaliştii turci de la sporx.com.

Dennis Man este cotat în acest moment de către site-ul transfermarkt.com la 3,2 milioane de euro. El a fost achiziţionat de către Parma în 2011, pentru 11 milioane de euro. Gigi Becali preciza că mai putea încasa 2 milioane de euro ca bonusuri, dar acestea nu au fost îndeplinite.

Fenerbahce a mutat deja serios pe piaţa transferurilor în această vară. Gruparea turcă i-a transferat pe Ryan Kent și Edin Dzeko, iar Dennis Man ar putea forma un trio cu cei doi sezonul viitor în atacul lui Fener.

Citește și:

E Alexandru Chipciu un transfer potrivit pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:09 „Fiul unei legende!” Reacţia de milioane a spaniolilor de la Marca, după ce Ianis Hagi a fost titularizat contra lui Real Madrid 22:05 Prima reacţie a FRT, după ce Simona Halep nu a primit wildcard la Roland Garros: „Nu este neapărat o nedreptate” 21:48 Fanii lui Tottenham, reacţii împărţite după ce Radu Drăguşin a fost titularizat cu Manchester City: „Postecoglou e fan Arsenal!” 21:28 Real Madrid – Alaves LIVE TEXT (22:30)! Ianis Hagi este titular în meciul de pe Santiago Bernabeu 21:28 LIVE TEXTTottenham – Manchester City se joacă ACUM! Radu Drăguşin, titular în duelul crucial pentru titlu 21:04 Luis Enrique s-a săturat de întrebările despre Kylian Mbappe la Real Madrid: „Cred că am răspuns perfect” 21:01 Suma pe care Gigi Becali trebuie să o plătească, de fapt, pentru transferul lui Louis Munteanu! Fiorentina i-a stabilit preţul 20:07 „A fost uitată!” Reacţia presei internaţionale, după ce Simona Halep nu a primit wild-card la Roland Garros 19:39 Simona Halep nu va juca la Roland Garros! Francezii au anunţat lista cu wildcard-uri 19:21 Cum a fost poreclit Siyabonga Ngezana, după apariţia de senzaţie de la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „S-a transformat!” Vezi toate știrile
Citește și