Închide meniul

Dennis Man, criticat de italieni, după Parma – Cagliari 0-0. Cruciații rămân în Serie B

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 4 iunie 2023, 10:43

Dennis Man, criticat de italieni, după Parma – Cagliari 0-0. Cruciații rămân în Serie B

Dennis Man face parte din cea mai scumpă echipă din Serie B. Jucătorul Parmei a rămas singurul român prezent în Dream-Team-ul competiţiei

Dennis Man, în tricoul Parmei / Profimedia Images

Dennis Man a fost criticat de italieni după Parma – Cagliari 0-0, meci transmis exclusiv în AntenaPLAY, în urma căruia cruciații au ieșit din lupta pentru promovare în Serie A.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dennis Man a fost titular și a jucat 66 de minute în meciul retur cu Cagliari, pornit de la 2-3. El a fost înlocuit de Valentin Mihăilă, iar cei doi nu au scăpat de critici.

Dennis Man, criticat de italieni, după Parma – Cagliari 0-0

Parmalive l-a desființat pe Man: ”Antrenorul Pecchia l-a titularizat, el răspunzând cu o altă prestație dezamăgitoare. Fără îndoială, cel mai slab de pe teren. Nu a intrat deloc în meci și a fost fluierat când a ieșit. Nu a reușit aproape deloc să-și depășească adversarul direct”, au scris italienii.

Man și Mihăilă au primit nota 5 în Gazzetta dello Sport. ”Nicio clipă în joc, nicio sclipire, niciun dribling”, au scris cei de la Gazzetta despre Dennis Man. ”Nu a creat nicio acțiune periculoasă”, a fost caracterizarea făcută lui Mihăilă.

”Atâtea fente și atâtea tentative de dribling, dar rezultat zero. Nici nu a putut pătrunde în careu”, au scris și cei de la Tuttomercatoweb.

Reclamă

Gianluigi Buffon a izbucnit în lacrimi după ce Parma a ratat promovarea în Serie A

Gianluigi Buffon a izbucnit în lacrimi după ce Parma a ratat promovarea în Serie A. Portarul de 45 de ani nu a evoluat în returul semifinalei cu Cagliari (0-0).

La finalul partidei, toți jucătorii Parmei au venit în fața galeriei, în frunte că veteranul de 45 de ani, care a izbucnit în lacrimi când a realizat că ultimul său sezon din carieră nu va fi în Serie A.

Buffon a fost emoționat și datorită reacției fanilor, care și-au aplaudat favoriții, chiar dacă Dennis Man sau Valentin Mihăilă vor mai evolua o stagiune în Serie B.

Reclamă 4 / 0/3

Pe tot parcursul meciului, Buffon și-a încurajat colegii de pe marginea terenului, acolo unde a fost forțat să stea din cauza unei probleme musculare.

La final, când a început să plângă, mai mulți colegi au încercat să îl consoleze, dar nu a fost posibil. Buffon s-a liniștit abia pe drumul spre vestiare, în aplauzele întregului stadion.

Recomandări
  • Dennis Man a jucat 66 de minute în Parma – Cagliari 0-0
  • Parma rămâne în Serie B

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:08 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipele de start 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu Vezi toate știrile
Citește și