Închide meniul
VIDEO

Parma – Cagliari 0-0, exclusiv în AntenaPLAY. Echipa lui Man şi Mihăilă a ratat promovarea în Serie A

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 3 iunie 2023, 23:28

Parma – Cagliari 0-0, exclusiv în AntenaPLAY. Echipa lui Man şi Mihăilă a ratat promovarea în Serie A

Parma - Cagliari 0-0. Echipa lui Man şi Mihăilă a ratat promovarea în Serie A

Dennis Man, în Parma - Cagliari 0-0 / Profimedia Images

Parma – Cagliari 0-0. Echipa lui Man şi Mihăilă a ratat promovarea în Serie A. Cagliari o va întâlni pe Bari în finala play-off-ului de promovare în Serie A. Parma – Cagliari 0-0 a fost LIVE exclusiv în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dennis Man a fost titular în Parma – Cagliari. În minutul 66 Man a fost înlocuit cu Mihăilă. Valentin Mihăilă a avut o ocazie de gol în minutul 88, dar a trimis cu capul mult pe lângă poartă.

Parma – Cagliari 0-0, exclusiv în AntenaPLAY

Min. 90+7: Fluier final! Parma – Cagliari s-a încheiat 0-0! Echipa lui Man şi Mihăilă a ratat promovarea în Serie A.

Min. 90+4: Viola a bătut o lovitură liberă de la marginea careului, Chichizola şi-a salvat echipa!

Min. 88: Ocazie pentru Parma! Mihăilă a trimis cu capul pe lângă poartă!

Reclamă

Min. 86: Ocazie mare şi pentru Cagliari! Luvumbo a şutat iniţial în Chichizola, după care a tras pe lângă poartă dintr-o poziţie foarte bună!

Min. 85: Ocazie mare pentru Parma! Zanimacchia a lovit bara!

Min. 75: Gol anulat cu VAR la Parma – Cagliari! Bonny a reluat în forţă după o centrare din partea stângă, mingea a lovit bara şi iniţial s-a crezut că a intrat în poartă. Arbitrul Orsato a validat iniţial golul, după care l-a anulat în urma consultării VAR.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 67: Mihăilă a căzut în careu, dar nu se putea dicta penalty. Jucătorii Parmei au cerut lovitură de la 11 metri.

Min. 66: A ieşit Dennis Man şi a intrat Valentin Mihăilă! Cei doi români au fost înlocuiţi unul cu celălalt de către Pecchia.

Min. 59: Dennis Man a pasat bine pentru Koulibaly, dar acesta nu şi-a calculat bine paşii, iar faza Parmei s-a stins.

Min. 48: Lapadula este lovit violent, în plină figură, de o minge degajată! Din fericire, atacantul lui Cagliari şi-a revenit şi a putut continua partida.

Min. 46: S-a reluat partida!

Min. 45+2: Pauză! Scorul e în continuare 0-0. Parma are nevoie să câştige astăzi pentru a merge în finala play-off-ului de promovare în Serie A.

Min. 43: Ocazie mare pentru Cagliari! Chichizola a blocat excelent şutul lui Nandez

Reclamă

Min. 35: Gol anulat cu VAR la Parma – Cagliari! Lapadula a înscris, dar golul a fost anulat pentru offside

Min. 28: Sohm a fost tras de tricou în careu, dar arbitrul Orsato nu a dictat penalty!

Min. 27: Dejola, aproape de gol pentru Cagliari! A şutat de la marginea careului, mingea a fost deviată de un jucător al Parmei şi a trecut peste poartă.

Min. 15: Azzi a şutat în forţă, de la distanţă, iar balonul a trecut puţin peste poarta lui Chichizola

Min. 6: Dennis Man l-a angajat bine pe Vazquez, dar acesta nu a reuşit să finalizeze.

Min. 1: A început meciul!

Echipele de start: 

Parma: Chichizola – Del Prato, Osorio, Circati, Coulibaly – Estevez, Bernabe Garcia – Man, Vazquez, Benedyczak – Sohm

Cagliari: Radunovic, Zappa, Dossena, Obert, Dentello Azzi – Makoumbou, Deiola – Nandez, Kourfalidis, Luvumbo – Lapadula

Egalitate a fost și la întâlnirea dintre Bari și Sudtirol. Chiar dacă fiecare echipă a câștigat cu 1-0 partida de pe teren propriu, Bari a ajuns în finala play-off-ului.

Astfel, Bari va juca împotriva uneia dintre Parma și Cagliari, în finală, în dublă manșă, pe 8 și 11 iunie, de la 21:30, exclusiv în AntenaPLAY.

Scandal după Cagliari – Parma 3-2

A fost scandal în Italia, după penalty-ul comis de Valentin Mihăilă, în duelul Cagliari – Parma 3-2, în turul semifinalelor play-off-ului de promovare în Serie A, meci ce a fost exclusiv în AntenaPLAY.

Directorul sportiv al Parmei, Mauro Pederzoli, a criticat dur arbitrajul lui Andrea Colombo. Cruciaţii s-au considerat dezavantajaţi, mai ales la faza penalty-ului comis de Mihăilă, după duelul cu Luvumbo.

„Vreau să o felicit pe Cagliari pentru un meci bun, dar şi Parma a fost excelentă timp de 90 de minute. Suntem total nemulţumiţi de nivelul arbitrajului. Trebuie un arbitraj mult mai bun la un asemenea nivel.

Am plătit pentru situaţii incredibile. Plecăm de aici cu cinci cartonaşe galbene şi cu acest penalty incredibil. Vrem să ştim cum lucrează acest VAR”, a spus directorul sportiv al Parmei, citat de Sky, conform parmalive.com.

Cagliari – Parma 3-2

Parma a condus cu 2-0 încă din minutul 26. Benedyczak a deschis scorul în minutul 10, după o fază superbă creată de trupa la Fabio Pecchia. Ulterior, scorul a fost majorat de Sohm, în minutul 26.

În repriza secundă, Cagliari a prestat un joc mult mai consistent, şi a reuşit să reducă din diferenţă prin Luvumbo, în minutul 68. Lapadula a punctat ulterior în minutul 85, iar Luvumbo a reuşit „dubla” în ultimul minut.

Astfel, trupa lui Claudio Ranieri s-a impus în turul semifinalelor play-off-ului de promovare, revenind fabulos în faţa Parmei. Returul va avea loc pe 3 iunie, pe terenul trupei lui Man şi Mihăilă, de la ora 21:30, exclusiv în AntenaPLAY.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:50 Dinamo – FC Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! Echipele de start 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” Vezi toate știrile
Citește și