Închide meniul
VIDEO

Dennis Man, gol superb în Cremonese – Parma! Internaționalul român, la a doua reușită în patru meciuri

Viviana Moraru Publicat: 1 octombrie 2023, 21:29

Reclamă
Dennis Man, gol superb în Cremonese – Parma! Internaționalul român, la a doua reușită în patru meciuri

Dennis Man, gol superb în Cremonese - Parma october 1, 2023 Cremona, Italy - sport, soccer - Cremonese vs Parma - Italian Serie BKT Football Championship 2023/2024 - Giovanni Zini Stadium. In the pic: Dennis Man,Image: 810033585, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Dennis Man, în timpul unui meci la Parma/ Profimedia

Dennis Man a marcat un gol superb în partida dintre Cremonese și Parma. Internaționalul român a punctat pentru 2-1, pentru echipa sa, în duelul din etapa a opta de Serie B.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre Cremonese și Parma s-a văzut exclusiv în AntenaPLAY, cât și în format live video, pe AS.ro. Parma rămâne lider și după etapa a opta din Serie B.

Dennis Man, gol superb în Cremonese – Parma

Dennis Man a început ca titular duelul dintre Cremonese și Parma. Internaționalul român a ieșit la rampă încă din minutul 4, atunci când a pasat decisiv la reușita lui Sohm, reușită care însă a fost anulată pe motiv de offsaid.

Ulterior, Parma a deschis scorul în minutul 54, prin Hernani, cel care a marcat din pasa lui Bonny. În minutul 64, Cremonese a reușit să egaleze, prin Castagnetti, însă la doar două minute distanță, a punctat și Dennis Man.

Sohm i-a pasat perfect internaționalului român, care a rămas singur cu portarul. Man a trimis balonul peste goalkeeper-ul lui Cremonese și a înscris. Jucătorii celor de la Parma nu au sărbătorit însă imediat golul, deoarece a fost nevoie de intervenția arbitrajului video, pentru a se stabili faptul că poziția lui Man era una regulamentară.

Reclamă

Golul din deplasarea de la Cremonese este cel de-al doilea reușit de Man, în ultimele patru runde. Internaționalul român a mai punctat și în victoria cu 5-0 a Parmei, în fața celor de la Catanzaro.

Celălalt român de la Parma, Valentin Mihăilă, a început ca rezervă duelul de pe terenul lui Cremonese, însă a fost trimis în teren de Fabio Pecchia în minutul 78, în locul lui Benedyczak.

Dennis Man, lăudat în presa din Italia după ultimele meciuri la Parma

Dennis Man a fost lăudat în presa din Italia, după ultimele meciuri de la Parma. Un fost jucător al formaţiei din Serie B, Pasquale Schiattarella, a avut doar cuvinte de laudă la adresa internaţionalului român, despre care susţine că poate înclina balanţa decisiv în timpul unei partide.

Reclamă 4 / 0/3

Fostul jucător al Parmei a analizat parcursul echipei, din acest start de sezon. Schiattarella a declarat că trupa românilor Man şi Mihăilă este una dintre favoritele la promovarea în Serie A, din această stagiune, alături de Bari, formaţie la care evoluează Malcom Edjouma.

Schiattarella l-a mai remarcat pe Dennis Man, despre care susţine că este un jucător care poate decide un meci, înclinând balanţa în favoarea echipei sale.

„Cred că cele două echipe vor fi protagoniste în acest sezon. Bari va conta pe forță și nu poate fi subestimată. Man este jucătorul care poate înclina balanța în favoarea Parmei. De la Bari, aș spune că acel jucător este Acampora”, a declarat fostul jucător al Parmei, conform parmalive.com.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Elena Zaharia joacă ACUM, în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” Vezi toate știrile
Citește și