Închide meniul
Video

Parma – Sudtirol 2-0 a fost în AntenaPLAY! Dennis Man a făcut spectacol în Serie B! Românul, gol și pasă decisivă

Reclamă

Antena Sport Publicat: 5 noiembrie 2023, 19:08

Parma - Sudtirol 2-0

Dennis Man, în timpul unui meci pentru Parma / Profimedia

Parma – Sudtirol 2-0! Duelul dintre cele două formații a contat pentru etapa a 12-a a sezonului de Serie B și a fost exclusiv în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Cruciații” au început excelent partida cu Sudtirol, iar în minutul 9 Bonny a deschis scorul, din pasa lui Dennis Man. A doua reușită a partidei a fost semnată de atacantul român în minutul 57, după o lovitură de la 11 metri. După acest meci, Parma este pe primul loc în clasament, cu 29 de puncte, în timp ce Sudtirol este pe 9, cu 16 puncte.

Parma – Sudtirol 2-0, în direct în AntenaPLAY

Min 90+5: Parma – Sudtirol 2-0! Final de meci!

Min 57: Parma – Sudtirol 2-0! Dennis Man a transformat o lovitură de la 11 metri

Min 9: Parma – Sudtirol 1-0! Bonny a marcat după o cursă de senzație, care a pornit de la o pasă trimisă de Dennis Man!  A trimis puternic balonul în poarta lui Poluzzi

Reclamă

Min 1: Parma – Sudtirol 0-0: A început meciul!

Parma – Sudtirol, echipele de start:

Parma (4-2-2): Chichizola – Del Prato, Balogh, Circati, Di Chiara – Man, Estevez, Bernabe, Begic – Bonny, Colak

Reclamă 4 / 0/3

Sudtirol (4-3-3): Poluzzi – Davi, Masiello, Vinetot, Giorgini – Casiraghi, Tait, Broh – Rover, Odogwu, Ciervo

Pentru această partidă, tehnicianul celor de la Parma nu a contat pe Valentin Mihăilă, care nu se află în lotul „cruciaților”.

De partea cealaltă, Sudtirol e la limita locurilor de play-off, pe 9, cu 16 puncte, şi vine după două victorii consecutive. Misiunea lui Sudtirol este una extrem de dificilă, dacă ţinem cont că Parma este neînvinsă în acest sezon, pe teren propriu, având 4 victorii şi două egaluri.

Dennis Man este cel mai în formă jucător al Parmei, în această perioadă. Românul cotat la 3.5 milioane de euro a marcat şapte goluri, în cele 10 meciuri disputate în toate competiţiile.

Dennis Man ar putea pleca de la Parma

Dennis Man ar putea pleca de la Parma la finalul sezonului. Presa din Italia anunţă că internaţionalul român urmează să fie la mare căutare în vară, şi oficialii clubului sunt sfătuiţi să ia măsuri de urgenţă şi să-i prelungească contractul lui Man.

Italienii notează că Man se află într-o perioadă magică la Parma şi în mod inevitabil, va atrage atenţia şi altor echipe. Aceştia susţin că oficialii „cruciaţilor” trebuie să-i prelungească contractul românului, în cazul în care nu vor vrea să-l vândă pe acesta, la finalul sezonului.

De asemenea, Dennis Man este la un pas să depăşească recordul de goluri marcate de Adrian Mutu la Parma. Într-un singur sezon, între 2002 şi 2003, Mutu marca nu mai puţin de 22 de goluri pentru Parma.

Reclamă

„Acest moment magic va declanșa inevitabil interesul pe piață din partea altor echipe, din Italia și din străinătate. Dacă, pe de o parte, Parma nu intenționează absolut să-l vândă pe Man, trebuie amintit că angajamentul internaționalul român va expira în iunie 2025.

Mai este mai mult de un an și jumătate, acest lucru este clar, dar este rezonabil să ne gândim că Parma poate și vrea să joace în avans: altfel vara viitoare s-ar putea dovedi a fi foarte fierbinte pentru Man, cu doar un an până la expirarea contractului”, au scris cei de la parmalive.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” Vezi toate știrile
Citește și