Închide meniul

Dennis Man, lăudat de antrenorul Parmei: „Am încredere în Dennis, îl văd cum lucrează în fiecare zi”

Bogdan Stănescu Publicat: 13 aprilie 2023, 23:59

Reclamă
Dennis Man, lăudat de antrenorul Parmei: Am încredere în Dennis, îl văd cum lucrează în fiecare zi”

Dennis Man i-a impresionat pe italieni, după utimele meciuri de la Parma

Dennis Man în tricoul Parmei / Profimedia

Dennis Man a fost lăudat de antrenorul Parmei, Fabio Pecchia. Criticat dur de publicaţia Parma Live, mijlocaşul român este susţinut de antrenorul său.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fabio Pecchia le-a răspuns chiar celor de la Parma Live în privinţa lui Dennis Man.

Dennis Man, lăudat de antrenorul Parmei

Pentru mine, asta face parte din profesia noastră (n.r. a antrenorilor). Acum trebuie să menținem impulsul jucătorilor. Sunt momente când jucătorii traversează o formă extraordinară și momente în care toate acestea par să dispară.

Eu continui să am încredere în Dennis, pentru că îl văd cum lucrează în fiecare zi. Mai presus de toate, așteaptă și speră să poată face ceva diferit. Avem încredere în toată lumea și avem nevoie de toată lumea”, a declarat Fabio Pecchia, pentru Parma Live.

Transferat în 2021 de la FCSB, Dennis Man a evoluat în 61 de partide pentru Parma. Man are 9 goluri înscrise pentru formaţia italiană.

Reclamă

Publicaţia italiană îl criticase dur pe mijlocaşul român

Parma Live scria că Dennis Man nu e interesat să facă saltul pe care toată lumea îl aştepta de la el.

Serie B a început să devină un campionat «murdar», iar calitatea contează mai puțin dacă nu ești în stare să egalezi răutatea adversarilor tăi. Aici, însă, jucătorii Parmei nu par să fi înțeles că despre asta este vorba.

Este vorba despre Dennis Man, un băiat care ar avea toate motivele să facă diferența în campionat, dar care pare că nu este interesat să facă saltul așteptat. În ultimul meci a fost din nou rezervă. În loc să «mânânce iarba», a greșit tot ce se putea greși și a intrat în teren cu superficialitate și aproape apatic. Cu o atitudine similară, Man va reuși cu greu să-și găsească un loc în primul 11.

Reclamă 4 / 0/3

Pentru a recupera teren în viziunea lui Pecchia (n.r. antrenorul Parmei), românul ar face bine să urmeze exemplul lui Camara, un jucător care poate că are mai puțină calitate, dar care arătă o foame care îi permite să aibă realizări și să își ajute coechipierii”, scrisese Parma Live despre Dennis Man.

Modena – Parma e LIVE exclusiv în AntenaPLAY

Meciul Modena – Parma va fi transmis LIVE exclusiv în AntenaPLAY mâine seară, de la ora 21:45.

La Parma evoluează românii Dennis Man şi Valentin Mihăilă. Ambii au fost transferaţi pe sume importante din campionatul României.

Transferul lui Dennis Man, pentru 11 milioane de euro, de la FCSB la Parma este în continuare cel mai scump din istoria Ligii 1. Gigi Becali ceruse şi 2 milioane de euro bonusuri, dar acestea nu au fost realizate.

Pentru Mihăilă Parma i-a plătit Universităţii Craiova 8,5 milioane de euro.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:24 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său Vezi toate știrile
Citește și