Închide meniul

Dennis Man, lăudat de presa din Italia! Ce notă a primit pentru evoluţia cu Benevento. Mihăilă, care l-a înlocuit pe Man, a fost criticat dur!

Bogdan Stănescu Publicat: 2 mai 2023, 11:38

Reclamă
Dennis Man, lăudat de presa din Italia! Ce notă a primit pentru evoluţia cu Benevento. Mihăilă, care l-a înlocuit pe Man, a fost criticat dur!

Dennis Man, lăudat de presa din Italia! Mihăilă, criticat dur

Dennis Man și Valentin Mihăilă / Profimedia Images

Dennis Man a fost lăudat de presa din Italia pentru evoluţia din meciul cu Benevento. Românul a marcat un gol în minutul 42, dar a fost înlocuit surprinzător în minutul 58. În locul lui Man a intrat Valentin Mihăilă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dennis Man a primit nota 7 în tuttomercatoweb.com pentru prestaţia lui din meciul cu Benevento. Parma a condus cu 2-0 la Benevento, prin golurile lui Benedyczak (min. 7) şi Dennis Man (min. 42), dar a trebuit să se mulţumească doar cu un punct din această deplasare. Benevento a întors scorul prin golurile marcate de Ciano (min. 48) şi Acampora (min. 86).

Dennis Man, lăudat de presa din Italia pentru evoluţia din meciul cu Benevento!

Este un stadion care îi aduce noroc, îi pedepsise deja pe Benevento la „Vigorito” în ultimul meci jucat în Serie A în 2021. Un ghimpe în piept, are meritul de a întinde tot frontul ofensiv pentru a nu oferi puncte de referință. Câteva schimburi elegante în strâmtoare cu Vazquez și Benedyczak, nu întâmplător Parma au stat prea jos după înlocuirea lui surprinzătoare din minutul 60”, a scris site-ul citat despre prestaţia lui Dennis Man din Benevento – Parma 2-2.

Valentin Mihăilă, care l-a înlocuit pe Dennis Man în minutul 58, a primit o notă slabă pentru prestaţia lui. Mihăilă a fost notat cu 5. „La Modena a intrat foarte bine, astăzi oferă cea mai proastă versiune a lui”, a scris site-ul citat.

Dennis Man a marcat în Benevento – Parma! Al doilea meci consecutiv în care românul înscrie

Dennis Man a marcat în Benevento – Parma, partidă care contează pentru etapa a 35-a din Serie B. Înaintea acestui meci, „cruciații” se aflau pe locul 6 în Serie B, cu 51 de puncte obținute.

Reclamă

Pentru Dennis Man, este al doilea meci consecutiv în care marchează.

În minutul 42, la scorul de 1-0 pentru Parma, Dennis Man a marcat cu poarta goală, după o pasă perfectă primită din partea lui Adrian Benedyczak.

Dennis Man este unul dintre cei mai în formă jucători ai Parmei. Internaționalul român și-a trecut numele pe tabela de marcaj și în etapa trecută, când „cruciații” s-au impus în fața celor de la Cagliari cu scorul de 2-1. În actualul sezon, Man a dat cinci goluri și două pase decisive, pentru Parma.

Reclamă 4 / 0/3

Parma a plătit 13 milioane de euro, celor de la FCSB, pentru a-l transfera pe Dennis Man, în ianuarie 2021.

Ce a spus Dennis Man după golul magnific marcat în Parma – Cagliari 2-1

Dennis Man a vorbit despre golul magnific marcat în Parma – Cagliari 2-1. Românul a marcat atunci golul victoriei pentru Parma, după o cursă fabuloasă.

E frumos că am marcat pentru că mi-am putut ajuta echipa. Sezonul acesta a fost puţin dificil pentru mine pentru că nu am avut continuitate, iar asta s-a văzut pe teren.

Mă antrenez zilnic, iar când antrenorul mă bagă în teren sunt fericit şi determinat. Mă bucur că am făcut un meci grozav până la final şi că mi-am ajutat echipa. Îmi pare rău că Mihăilă nu a marcat, a vrut să tragă el. Suntem determinaţi, se vede asta pe teren. Dăm totul, chiar şi cei care nu joacă”, a declarat Dennis Man, pentru Sky Italia.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:30 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” Vezi toate știrile
Citește și