Închide meniul

Dennis Man, omul meciului în Bari – Parma 0-3! Publicaţiile celebre îl ridică în slăvi pe român!

Bogdan Stănescu Publicat: 13 august 2023, 13:23

Reclamă
Dennis Man, omul meciului în Bari – Parma 0-3! Publicaţiile celebre îl ridică în slăvi pe român!

Dennis Man, omul meciului în Bari - Parma 0-3!

Dennis Man, după ce a marcat un gol fabulos în Bari - Parma 0-3 / Profimedia Images

Dennis Man a fost declarat omul meciului de către Gazzetta și Corriere dello Sport după Bari – Parma 0-3. Man şi Mihăilă vor debuta în curând şi în noul sezon de Serie B, competiţie transmisă LIVE exclusiv în AntenaPLAY. Serie B începe pe 19 august.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Românul a marcat un gol superb în minutul 75 al meciului, înscris cu călcâiul. Parma s-a calificat la pas în şaisprezecimile Cupei Italiei.

Dennis Man, omul meciului în Bari – Parma 0-3!

Gazzetta și Corriere dello Sport i-au acordat nota 7 românului Dennis Man și l-au declarat „omul meciului”. Site-urile Sport Parma şi Parma Live l-au notat cu 7,5 pe Man.

După pauză, Man a încântat cu trei acțiuni personale și un gol fabulos, un călcâi pentru care cel mai scump bilet a meritat toți banii”, au scris jurnaliştii italieni.

În formă și cu dorință de a juca. În repriza secundă a fost imposibil de blocat, a creat trei-patru ocazii clare, apoi a găsit și golul, inventând execuția de 3-0. O bijuterie”, au scris cei de la Parma Live.

Reclamă

Dennis Man a început meciul ca titular, în timp ce Valentin Mihăilă a intrat pe teren în minutul 77. „Vrea să lase în spate ultima accidentare și să adune cât mai multe minute. Sigur nu e la capacitate maximă, dar calitatea sa e dincolo de orice discuție”, a scris Parma Live despre Mihăilă.

Dennis Man și Valentin Mihăilă vor rămâne la Parma

Giovanni Becali a pus capăt zvonurilor legate de o posibilă plecare a celor doi români de la Parma. În privința lui Dennis Man, impresarul a declarat că mai are doi ani de contract cu gruparea din Serie B.

De cealaltă parte, despre Valentin Mihăilă, Giovanni Becali a mărturisit că acesta trebuie să se recupereze după perioada de inactivitate. Impresarul speră ca cei doi internaționali români să facă un sezon bun la Parma.

Reclamă 4 / 0/3

„Dennis Man și Vali Mihăilă vor continua la clubul de care aparțin. La un moment dat, a fost interes pentru Man de la Fenerbahce, dar el mai are încă doi ani și jumătate de contract cu Parma si va rămâne pe loc.

În aceeași situație este și Mihăilă, care are de parcurs o perioadă de recuperare. Sper ca amândoi să facă un sezon bun în Serie B și să devină fotbaliști determinanți pentru Parma”, a declarat Giovanni Becali, pentru playsport.ro.

Despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților canale LIVE pentru competitii sportive, canale live exclusive si canale live pentru posturile TV ale Antenei TV Group, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna Vezi toate știrile
Citește și