Închide meniul
VIDEO

Dennis Man, pasă de gol în Parma – Sudtirol! Atacantul a contribuit decisiv la reușita lui Bonny și e pe val în Serie B

Alex Ioniță Publicat: 5 noiembrie 2023, 17:51

Reclamă
Dennis Man, pasă de gol în Parma – Sudtirol! Atacantul a contribuit decisiv la reușita lui Bonny și e pe val în Serie B

Dennis Man, pasă de gol în Parma - Sudtirol

Dennis Man, în timpul unui meci pentru Parma / Profimedia

Dennis Man a reușit să ofere o pasă de gol în Parma – Sudtirol. Atacantul care este și component al echipei naționale a contribuit la reușita lui Bonny, din prima parte a duelului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duelul dintre Parma și Sudtirol contează pentru etapa cu numărul 12 a sezonului din al doilea eșalon al fotbalului italian. Cele mai tari meciuri din Serie B se văd exclusiv în AntenaPLAY!

Dennis Man, pasă de gol în Parma – Sudtirol! Ce s-a întâmplat în primele minute

În minutul 9 al meciului de pe terenul echipei pregătite de Fabio Pecchia, Dennis Man i-a trimis o pasă senzațională lui Bonny, care a pornit într-o cursă rapidă către poarta celor de la Sudtirol, apărată de Giacomo Poluzzi.

Jucătorul echipei naționale i-a trimis într-un mod inteligent balonul atacantului din Franța, care a înscris în poarta oaspeților cu un șut puternic, din afara careului.

După această pasă decisivă, Dennis Man a confirmat, încă odată, că este pe val în Italia! Înainte de partida de astăzi, de la startul noului sezon, atacantul echipei naționale a reușit să marcheze de 7 ori, în toate competițiile și a oferit două pase decisive.

În momentul de față, fostul jucător de la FCSB este cotat la suma de 3,5 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Reclamă

În cariera sa, Dennis Man a jucat pentru: Atletico Arad, UTA Arad și FCSB. A atins cea mai mare cotă de piață în anul 2021, atunci când valora suma de 11 milioane de euro.

Dennis Man ar putea pleca de la Parma

Italienii notează că Man se află într-o perioadă magică la Parma şi în mod inevitabil, va atrage atenţia şi altor echipe.

De asemenea, Dennis Man este la un pas să depăşească recordul de goluri marcate de Adrian Mutu la Parma. Într-un singur sezon, între 2002 şi 2003, Mutu marca nu mai puţin de 22 de goluri pentru Parma.

Reclamă 4 / 0/3

„Acest moment magic va declanșa inevitabil interesul pe piață din partea altor echipe, din Italia și din străinătate. Dacă, pe de o parte, Parma nu intenționează absolut să-l vândă pe Man, trebuie amintit că angajamentul internaționalul român va expira în iunie 2025.

Mai este mai mult de un an și jumătate, acest lucru este clar, dar este rezonabil să ne gândim că Parma poate și vrea să joace în avans: altfel vara viitoare s-ar putea dovedi a fi foarte fierbinte pentru Man, cu doar un an până la expirarea contractului”, au scris cei de la parmalive.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:03 AS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta LIVE TEXT (22:00). Încep semifinalele Europa League şi Conference League 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” 18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor 17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și