Închide meniul

Dennis Man, performanţă remarcabilă după ultimul meci la Parma! A egalat recordul lui Adrian Mutu

Viviana Moraru Publicat: 21 ianuarie 2024, 9:40

Reclamă
Dennis Man, performanţă remarcabilă după ultimul meci la Parma! A egalat recordul lui Adrian Mutu

Dennis Man, performanţă remarcabilă după ultimul meci la Parma

Dennis Man, în timpul unui meci la Parma/ Profimedia

Dennis Man a bifat o performanţă remarcabilă, după ultimul meci la Parma. Internaţionalul român a marcat din nou, pentru liderul din Serie B, şi a egalat recordul lui Adrian Mutu. Concret, Man şi Mutu sunt jucătorii români cu cele mai multe goluri marcate în tricoul „cruciaţilor”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Parma a învins-o cu 3-0 pe Sampdoria, în ultima etapă de Serie B. Duelul s-a văzut live, exclusiv în AntenaPLAY.

Dennis Man, performanţă remarcabilă după ultimul meci la Parma

Dennis Man a marcat în minutul 41 al duelului cu Sampdoria, iar la trei minute distanţă, internaţionalul român a ieşit din nou în evidenţă, pasând decisiv pentru reuşita lui Valentin Mihăilă.

Astfel, după reuşita din ultima etapă, Dennis Man a ajuns la 22 de goluri marcate în tricoul Parmei, de când a fost transferat de italieni. Man a egalat performanţa lui Adrian Mutu, care de asemenea a reuşit să marcheze 22 de goluri la Parma.

„Românul și-a schimbat complet abordarea în acest sezon, iar rezultatele sunt evidente, ajungând la 9 goluri marcate în această ediție de Serie B și 5 pase decisive. Cu golul marcat din penalty în timpul Sampdoria-Parma, Man a ajuns la 22 de reușite cu tricoul galben-albastru, egalându-l în clasamentul tuturor timpurilor pe compatriotul Adrian Mutu, care însă le-a marcat într-un singur sezon”, au notat italienii de la parmalive.com.

Reclamă

Dennis Man a marcat 22 de goluri, în cele 93 de meciuri bifate. În acest sezon, internaţionalul român de 25 de ani a marcat nu mai puţin de 11 goluri, în toate competiţiile, pentru „cruciaţi”, reuşind să ofere şi şase pase decisive de gol.

De cealaltă parte, Adrian Mutu a reuşit să marcheze 22 de goluri pentru Parma, în doar 36 de meciuri bifate. Fostul atacantu a evoluat un singur sezon în tricoul „cruciaţilor”, între 2002 şi 2003, fiind ulterior transferat de Chelsea, în schimbul sumei de 22,7 milioane de euro.

Dennis Man şi Valentin Mihăilă fac show la Parma

Dennis Man şi Valentin Mihăilă fac show la Parma. Cei doi au marcat în succesul de pe terenul Sampdoriei, 3-0, exclusiv în AntenaPLAY. Fostul jucător de la FCSB i-a oferit assist-ul lui Mihăilă, după ce înscrisese din penalty.

Reclamă 4 / 0/3

Dacă Man a marcat deja 11 goluri în acest sezon, Mihăilă a atins şi el cota doi. Cei doi speră să rămână în atenţia lui Edi Iordănescu, dar şi să promoveze cu Parma în Serie A.

Suntem fericiți, am făcut un meci grozav. Știam că este un meci greu, dar suntem fericiți. Vreau să dau mai mult în fiecare meci și să ajut echipa, sunt mulțumit de asta. Este calea cea bună, lucrăm împreună în fiecare zi: antrenorul are încredere în noi. Suntem fericiți și vrem să continuăm așa.

Pecchia m-a ajutat foarte mult, are încredere în mine și vorbește cu mine în fiecare zi. Acest lucru îmi dă încredere și îmi dă ideea că pot face mai mult. Mihăilă? Mă bucur pentru el, avea nevoie de gol. Acum să continuăm așa, lucrăm în fiecare zi pentru asta”, a spus Man, citat de parmalive.com.

Cei de la sofascore.ro i-au acordat lui Dennis Man cea mai mare notă. Internaţionalul român a fost notat cu 8,6 după meciul cu Sampdoria. De cealaltă parte, Mihăilă a primit şi el o notă mare. Fostul jucător al Universităţii Craiova a primit nota 7,6. Atât Man, cât şi Mihăilă au fost schimbaţi în repriza a doua după ce au rezolvat meciul cu Sampdoria.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și