Închide meniul

Dennis Man pleacă de la Parma pentru 25 de milioane de euro! Anunţul momentului despre internaţionalul român

Dan Roșu Publicat: 2 aprilie 2024, 12:00

Reclamă
Dennis Man pleacă de la Parma pentru 25 de milioane de euro! Anunţul momentului despre internaţionalul român

Dennis Man pleacă de la Parma pentru 25 de milioane de euro

Dennis Man, în timpul unui meci - Profimedia Images

Dennis Man va pleca de la Parma pentru 25 de milioane de euro. Gigi Becali susţine că fostul jucător de la FCSB va deveni al doilea cel mai scump român din istorie, după Radu Drăguşin.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali susţine că FCSB va primi 700.000 de euro după transferul lui Man. Juventus, Milan sau Borussia Dortmund sunt numele mari aflate pe urmele lui Dennis Man.

Dennis Man pleacă de la Parma pentru 25 de milioane de euro

„Dennis Man se vinde cu 25 de milioane de euro. Am auzit că îl vând cu 25 de milioane de euro. Aşa am auzit, dar nu ştiu dacă e adevărat. Iau şi eu 5% din cei 14 milioane de euro diferenţă”, a spus Gigi Becali, la fanatik.ro.

Victor Becali a susţinut luni că jucătorul cu 30 de meciuri în acest sezon de Serie B va fi sigur la EURO 2024, fiind primul pe lista lui Edi Iordănescu.

„(Poate Man să nu fie convocat la Euro?) N-are cum să nu fie convocat Man la EURO după evoluțiile care le-a avut. Man e singurul fotbalist al naționalei care va fi sigur la EURO.

Reclamă

A spus că el se simte foarte bine la Parma. Dacă face și un an de Serie A cu Parma lucrurile vor sta cu totul și cu totul altfel. El știe ce vrea, el știe pe ce drum merge, nu este neaparat gândul lui că ‘Domne, trebuie să plec la altă echipă!‘”, a declarat Victor Becali la sport.ro.

Dennis Man, exasperat înainte de fluierul primei reprize din Parma – Catanzaro

Man a ratat o ocazie în prelungirile primei reprize a meciului care a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY. El a primit o minge pe partea stângă, a avansat şi a şutat din unghi. Şutul său a fost respins de portarul lui Catanzaro, Fulignati.

După ce a ratat, Dennis Man s-a îndreptat, cu mingea în mână, spre arbitrul partidei, părând să îi reproşeze ceva.

Reclamă 4 / 0/3

Internaţionalul român era extrem de nervos, dar cel mai probabil fiindcă nu a reuşit să se lipească de gol în prima repriză a meciului.

În afară de ocazia din minutul 45+1, Man a mai fost aproape de gol în minutele 9 şi 19. În minutul 9, şutul său, dintr-o poziţie centrală, foarte bună, a fost blocat de un adversar. În minutul 19, Man avea să rateze o şansă uriaşă. Man a fost foarte activ în prima repriză, dar nu a reuşit să înscrie.

13 goluri şi 6 pase decisive şi-a trecut în cont Dennis Man, în acest sezon. Jucătorul de 25 de ani e cotat la 6.5 milioane de euro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 21:58 LIVE TEXTAS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta se joacă ACUM. Au înceăut semifinalele Europa League şi Conference League 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV 19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor Vezi toate știrile
Citește și