Închide meniul

„Este singurul fotbalist care va fi sigur la EURO!” Victor Becali a făcut anunţul momentului despre viitorul lui Dennis Man

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 2 aprilie 2024, 0:01

„Este singurul fotbalist care va fi sigur la EURO! Victor Becali a făcut anunţul momentului despre viitorul lui Dennis Man

Victor Becali a făcut anunţul momentului despre viitorul lui Dennis Man

Dennis Man, în timpul unui meci / Profimedia

Victor Becali a făcut anunţul momentului despre viitorul lui Dennis Man. Agentul de jucători a vorbit despre atacantul care are cifre excelente, la Parma. Cele mai bune meciuri din Serie B se văd LIVE VIDEO în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În cele 30 de meciuri din toate competiţiile, internaţionalul român a marcat 13 goluri şi a oferit 6 pase decisive. Victor Becali este convins că Man este primul pe lista lui Edi Iordănescu pentru EURO 2024.

Victor Becali a făcut anunţul momentului despre viitorul lui Dennis Man

Man a atras atenţia mai multor granzi ai Europei, care îl monitorizează cu atenţie. Juventus, Napoli şi Borussia Dortmund sunt printre echipele care sunt tentate să îl transfere. Victor Becali asigură că Dennis nu se grăbeşte să plece de la Parma.

(Poate Man să nu fie convocat la Euro?) N-are cum să nu fie convocat Man la EURO după evoluțiile care le-a avut. Man e singurul fotbalist al naționalei care va fi sigur la EURO.

A spus că el se simte foarte bine la Parma. Dacă face și un an de Serie A cu Parma lucrurile vor sta cu totul și cu totul altfel. El știe ce vrea, el știe pe ce drum merge, nu este neaparat gândul lui că ‘Domne, trebuie să plec la altă echipă!‘”, a declarat Victor Becali la sport.ro.

Reclamă

Parma tocmai a pierdut meciul cu Catanzaro, scor 0-2, în care Dennis Man a fost titular. Echipa lui Pecchia rămâne mare favorită la promovarea directă. După 31 de etape are 7 puncte avans faţă urmăritoarea Como.

Dennis Man, exasperat înainte de fluierul primei reprize din Parma – Catanzaro

Man a ratat o ocazie în prelungirile primei reprize a meciului care a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY. El a primit o minge pe partea stângă, a avansat şi a şutat din unghi. Şutul său a fost respins de portarul lui Catanzaro, Fulignati.

După ce a ratat, Dennis Man s-a îndreptat, cu mingea în mână, spre arbitrul partidei, părând să îi reproşeze ceva.

Reclamă 4 / 0/3

Internaţionalul român era extrem de nervos, dar cel mai probabil fiindcă nu a reuşit să se lipească de gol în prima repriză a meciului.

În afară de ocazia din minutul 45+1, Man a mai fost aproape de gol în minutele 9 şi 19. În minutul 9, şutul său, dintr-o poziţie centrală, foarte bună, a fost blocat de un adversar.

În minutul 19, Man avea să rateze o şansă uriaşă. Man a fost foarte activ în prima repriză, dar nu a reuşit să înscrie.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” Vezi toate știrile
Citește și