Închide meniul

Dennis Man, „prioritate zero” pentru Parma, înainte de EURO 2024: „Ar putea profita de cota de piață”

Dan Roșu Publicat: 12 ianuarie 2024, 23:11

Reclamă
Dennis Man, „prioritate zero pentru Parma, înainte de EURO 2024: „Ar putea profita de cota de piață

Dennis Man, "prioritate zero" pentru Parma, înainte de EURO 2024

Dennis Man, în timpul unui meci al Parmei - Profimedia Images

Dennis Man e „prioritate zero” pentru Parma, înainte de EURO 2024. Atacantul are contract cu cruciaţii până în 2025, iar italienii sunt sfătuiţi să-i prelungească înţelegerea încă din această iarnă, pentru a putea profita după un eventual European bun făcut de internaţionalul de 25 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Man e cotat la 5 milioane de euro şi are parte de cel mai bun sezon de la venirea la Parma. A marcat 10 goluri şi şi-a trecut în cont şi 5 assist-uri, în cele 18 meciuri jucate pentru echipa din Serie B, campionat ce poate fi văzut exclusiv în AntenaPLAY.

Dennis Man, „prioritate zero” pentru Parma, înainte de EURO 2024

”Personal, spun de ceva vreme că cea mai importantă prioritate a celor de la Parma ar trebui să fie reînnoirea contractului lui Dennis Man. Cu un contract care expiră în 2025, cota lui de piață ar putea să scadă și ar fi cu adevărat păcat având în vedere că EURO 2024 se apropie.

În acest sezon, talentatul atacant român, atâta timp așteptat de fani, pare că a înflorit. Calitățile sale nu au fost puse la îndoială vreodată, dar de-a lungul anilor nu a reușit să fie constant.

Contractul lui Dennis Man expiră în 2025, iar dacă la Campionatul European va avea evoluții apreciate, Parma ar putea profita de cota de piață care îi va crește semnificativ, de aceea este importantă prelungirea înțelegerii”, a spus ziaristul Giuseppe Emanuele Frisone, citat de parmalive.com.

Reclamă

Parma a luat decizia finală în privinţa vânzării lui Dennis Man

Pe de altă parte, oficialii trupei din Serie B sunt foarte mulţumiţi de prestaţiile românului, şi nu vor să renunţe la serviciile sale în această iarnă.

Conform jurnaliştilor italieni, Dennis Man nu va schimba echipa în această iarnă. Internaţionalul român de 25 de ani a atras atenţia mai multor cluburi, după forma de vis din acest sezon, însă „cruciaţii” nu vor să se despartă de el.

„Dennis Man e omul momentului la Parma și există mult zgomot în ceea ce îl privește. E cel mai scump transfer din era Krause, 13 milioane de euro, iar multe echipe au pus ochii pe fotbalistul român. Man a marcat deja 10 goluri în acest sezon, în campionat și Cupa Italiei, având parte de cea mai bună stagiune de până acum și confirmând momentul excelent.

Reclamă 4 / 0/3

(…) Totuși, Parma nu are nicio intenție să piardă talentatul jucător, mai ales că acum concurează pentru un obiectiv important: Serie A”, au notat italienii de la parmatoday.it.

Dennis Man este cel mai scump transfer realizat de Parma, în era actualului conducător. Românul a fost transferat de italieni în iarna lui 2021, de la FCSB, în schimbul sumei de 11 milioane de euro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Elena Zaharia joacă ACUM, în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” Vezi toate știrile
Citește și