Închide meniul
VIDEO

Dennis Man, „dublă” de senzație în Ascoli – Parma! Atacantul român, din nou decisiv în Serie B

Alex Ioniță Publicat: 28 octombrie 2023, 17:50

Reclamă
Dennis Man, dublă” de senzație în Ascoli – Parma! Atacantul român, din nou decisiv în Serie B

Dennis Man, „dublă” de senzație în Ascoli - Parma

Dennis Man, în tricoul celor de la Parma / Profimedia

Dennis Man, „dublă” de senzație în Ascoli – Parma. Românul a deschis scorul în duelul echipei sale din etapa a 11-a a sezonului din eșalonul secund al fotbalului italian! A mai marcat și în minutul 34!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul jucător de la FCSB a marcat de două ori în duelul dintre Ascoli și Parma și astfel a ajuns la 2 meciuri la rând în care a marcat pentru formația sa. Cele mai tari meciuri din Serie B se văd exclusiv în AntenaPLAY!

Dennis Man, „dublă” de senzație în Ascoli – Parma. A înscris fără probleme în poarta lui Viviano

UPDATE: Dennis Man a reușit „dubla” în minutul 34 al partidei! Atacantul român a avut o cursă uluitoare în interiorul careului, iar, după ce a trecut de mai mulți adversari, a înscris în poarta celor de la Ascoli!

În minutul 8 al duelului din etapa a 11-a a sezonului de Serie B, Dennis Man a descis scorul, după o fază care i-a prins nepregătiți pe cei de la Ascoli. Românul a primit o pasă de la Bonny și a pătruns în interiorul careului. A șutat apoi printre adversari, iar șutul acestuia nu a putut fi respins de portarul gazdelor, Viviano!

Astfel, jucătorul echipei naționale își continuă forma de senzație. În etapa precedentă, Man a marcat și în poarta celor de la Como. Parma a câștigat duelul respectiv cu scorul de 2-1.
Înainte de această partidă, Dennis Man a jucat 7 meciuri pentru Parma, în actualul sezon de Serie B, în care a marcat 3 goluri și a oferit o pasă decisivă. De asemenea, românul a jucat un meci și în Cupa Italiei, în care a marcat un gol.

În momentul de față, fostul jucător de la FCSB este cotat la suma de 3,5 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Reclamă

Dennis Man, lăudat de presa din Italia, după începutul de sezon spectaculos la Parma

Dennis Man a marcat trei goluri şi a oferit o pasă decisivă în cele 7 dueluri disputate pentru Parma (înainte de meciul cu Ascoli), iar jurnaliştii de la parmalive.com susţin că acesta este cel mai bun moment al internaţionalului român în tricoul cruciaţilor, de la transferul din ianuarie 2021.

„Dennis Man se află la al patrulea sezon în tricoul Parmei şi în cel mai bun moment, după golul superb marcat în meciul cu Como. Are un început de sezon convingător. El a fost implicat în marcarea a patru goluri de către cruciaţi, trei reuşite şi un assist, în 7 meciuri, la fel câte reuşise în precedentele 15 partide disputate în Serie B.

Numerele ne arată creşterea jucătorului, care pare că mai are un singur pas până la „explozie”, spre mulţumirea lui Fabio Pecchia, care se poate bucura de o armă importantă în ofensivă”, au notat cei de la parmalive.com.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor 19:03 AS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta LIVE TEXT (22:00). Încep semifinalele Europa League şi Conference League 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” 18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor 17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor Vezi toate știrile
Citește și