Închide meniul

Dennis Man şi-a decis viitorul! Italienii au făcut anunţul momentului: „Va deveni OFICIAL!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 13 aprilie 2024, 11:13

Reclamă
Dennis Man şi-a decis viitorul! Italienii au făcut anunţul momentului: „Va deveni OFICIAL!

Dennis Man şi-a decis viitorul

Dennis Man, în tricoul Parmei / Profimediaimages

Dennis Man înscrie goluri pe bandă rulantă la Parma şi şi-a decis viitorul. Internaţionalul român în vârstă de 25 de ani, care este dorit cu insistenţă de Borussia Dortmund, ar fi luat hotărârea finală. A fost convins de Kyle Krause să rămână la liderul din Serie B.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anunţul momentului a fost făcut de jurnaliştii italieni. Dennis Man va semna un nou contract cu Parma şi vrea să ajute echipa şi în prima ligă. Românul are o cotă de piaţă de 6.5 milioane de euro, iar înţelegerea lui cu gruparea de pe Ennio Tardini expira în vara anului viitor.

Dennis Man şi-a decis viitorul. Românul va rămâne la Parma!

Jurnaliştii de la parmatoday.it au venit cu detalii chiar înainte de Parma – Spezia, meci care va fi de la ora 17:15 în direct în AntenaPLAY.

Parma pare să fi ales calea continuității. Sunt în derulare negociri pentru reînnoirile contractelor staff-ului tehnic şi, în curând, vor fi anunțate oficial și prelungirile unor jucători precum Adrian Benedyczak și Dennis Man. Kyle Krause, după săptămâni de tăcere, se pare că și-a dat acordul pentru prelungirea contractului directorului sportiv Mauro Pederzoli şi a lui Massimiliano Notari, Mattia Notari şi Domenico Aurelio„, anunţă sursa citată anterior.

Dennis Man a impresionat în tricoul Parme, în această ediţie din Serie B. Atacantul român are 11 goluri şi 5 pase decisive în 28 de partie. A mai punctat de două ori şi în Cupa Italiei.

Reclamă

Marcel Răducanu a confirmat că Dennis Man a fost dorit de Borussia Dortmund

Fostul internațional român a dezvăluit că există negocieri pentru transferul lui Dennis Man la Borussia Dortmund. Marcel Răducanu i-a transmis și un sfat important românului și a spus că acesta trebuie să meargă la Dortmund cu încredere și personalitate.

Da, am aflat și eu că sunt negocieri. Dennis Man ar fi al doilea jucător român la Borussia, după mine. M-aș bucura să se transfere în Bundesliga, nu mai avem pe nimeni de foarte mulți ani.

Dacă se face transferul, i-aș recomanda să vină cu încredere și cu personalitate. Știe cu mingea, este rapid, dar Bundesliga e un campionat greu.

Reclamă 4 / 0/3

Îi prinde bine faptul că are deja experiența unui campionat străin, a jucat cu Parma și în Seria A, unde sunt toate șansele să revină acum”, a spus Marcel Răducanu, potrivit gsp.ro.

Echipa din Bundesliga ar fi fost dispusă să achite chiar şi 18 milioane de euro pentru Dennis Man. Gigi Becali l-a vândut la Parma, în 2021, pentru 11 milioane de euro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:30 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” Vezi toate știrile
Citește și