Închide meniul

Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor

Publicat: 18 aprilie 2024, 12:52

Reclamă
Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor

Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor

Dennis Man, în timpul unui meci / Profimedia

Dennis Man şi-a decis viitorul. Internaţionalul român are prestaţii foarte bune în acest sezon la Parma, iar golurile marcate în Serie B au atras atenţia mai multor cluburi importante.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În ultima vreme s-a scris foarte mult despre interesul unor echipe precum Borussia Dortmund, AS Roma, AC Milan, Napoli şi Juventus.

Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor

Mai mult, s-a vehiculat că Borussia Dortmund, echipă calificată în semifinalele UEFA Champions League, este foarte aproape de a-l transfera pe român. Cu toate acestea, Man nu va ajunge în această vară în Bundesliga.

Potrivit spotmedia.ro, şansele ca Dennis Man să se transfere la Borussia Dortmund sunt sub 5%, neexistând până în acest moment o ofertă oficială, dar nici contacte între cele două cluburi.

Informaţiile apărute în ultima perioadă ar face parte dintr-un plan al agenţilor internaţionalului român, pentru ca acesta să îşi prelungească contractul cu Parma. Man este hotărât să continue la formaţia care este foarte aproape de Serie A, dar vrea şi dublarea salariului.

Reclamă

Dennis Man a contribuit din plin la parcursul foarte bun al celor de la Parma. În 29 de meciuri, Dennis Man a marcat 11 goluri şi a oferit 5 pase decisive.

Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă, după Parma – Spezia 2-0

Specialiştii au anunţat ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă, după Parma – Spezia 2-0. Românii nu au marcat în această partidă, însă specialiștii au apreciat prestația celor doi.

Liderul din Serie B a făcut un pas important în lupta pentru promovare, după 2-0 cu Spezia. Pentru Parma au marcat Hernani și Charpentier. Meciul s-a văzut exclusiv în AntenaPLAY.

Reclamă 4 / 0/3

Specialiștii de la sofascore.ro au venit cu verdictul legat de prestația jucătorilor imediat după finalul partidei.

Dennis Man a fost notat cu 7,2, numărându-se printre jucătorii cu cele mai mari note din echipa Parmei.

De cealaltă parte, Valentin Mihăilă a primit nota 7. Fostul jucător de la Universitatea Craiova a fost schimbat de antrenorul Fabio Pecchia în minutul 60. În locul său a intrat Charpentier, care a marcat ultimul gol al partidei, în minutul 87.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și