Închide meniul

Dennis Man și Valentin Mihăilă, analizați în presa din Italia după ultimele meciuri ale Parmei: „S-ar putea să nu mai fie vremea lor!”

Viviana Moraru Publicat: 7 aprilie 2023, 11:37

Reclamă
Dennis Man și Valentin Mihăilă, analizați în presa din Italia după ultimele meciuri ale Parmei: S-ar putea să nu mai fie vremea lor!”

Dennis Man și Valentin Mihăilă, analizați în presa din Italia după ultimele meciuri ale Parmei

Dennis Man și Valentin Mihăilă, într-un meci pentru Parma / Profimedia

Dennis Man și Valentin Mihăilă au fost analizați în presa din Italia, după ultimele meciuri ale Parmei. Jurnaliștii din Peninsulă notează faptul că absența celor doi români, de la ultimul meci, a trecut neobservată, și astfel, s-ar putea ca „vremea lor” la formația din Serie B să fi trecut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cele mai tari meciuri din Serie B se pot vedea exclusiv în AntenaPLAY, cât și în format live video, pe AS.ro.

Dennis Man și Valentin Mihăilă, analizați în presa din Italia, după ultimele meciuri ale Parmei

Jurnaliștii de la parmalive.com au vorbit pe larg despre situația lui Valentin Mihăilă și Dennis Man. Despre fostul jucător de la Universitatea Craiova, aceștia susțin că are șansa să se reintegreze în formația lui Fabio Pecchia, după perioada în care a fost accidentat.

Cât despre Dennis Man, jurnaliștii susțin că antrenorul de la Parma nu a mai optat pentru serviciile acestuia, în ultima partidă, cea cu Palermo. Acest fapt ar putea reprezenta un semn pentru internaționalul român, care a traversat o formă oscilantă în acest sezon.

„Odată cu victoria Parmei în fața lui Palermo, dubla excludere a celor doi români, Dennis Man și Valentin Mihailă, a trecut neobservată . Totuși, lipsa celui din urmă este o consecință logică a unei lungi perioade de accidentări, care abia acum l-a determinat pe Mihailă să reapară pe banca de rezerve. Treaba este diferită la Man. Pecchia, care de obicei rotește foarte mult ‘aripile’, a optat pentru alegeri diferite în meciul cu Palermo.

Reclamă

Ar fi putut fi, printre rânduri, și un semnal pentru internaționalul român? Cert este că meciul de lunea viitoare cu Cittadella o obligă pe Parma să caute acea continuitate mult râvnită, care nu s-a văzut cu adevărat niciodată în acest sezon. Și cine știe, s-ar putea să nu mai fie vremea lui Man și Mihailă, dacă cel din urmă nu poate fi folosit la capacitate maximă”, au notat jurnaliștii de la parmalive.com.

Italienii îl văd pe Valentin Mihăilă „asul din mâneca” Parmei

Italienii îl văd pe Valentin Mihăilă „asul din mâneca” lui Parmei, în lupta pentru un loc în play-off-ul de promovare în Serie A. Fotbalistul român a revenit la antrenamentele Parmei, după o perioada îndelungată în care a fost indisponibil, din cauza mai multor accidentări.

Antrenorul Fabio Pecchia îi va avea din nou pe Man, Bonny și Charpentier care vor reveni proaspeți după această pauză, mai ales după ce au marcat pentru naționalele lor, dar și pe Mihăilă, care a revenit la antrenamentul de grup.

Reclamă 4 / 0/3

Înțeleg că poate părea utopic, dar, dacă fotbalistul român născut în 2000 nu se va mai accidenta până la finalul sezonului, îi poate fi de ajutor lui Pecchia.

Antrenorul s-ar putea baza pe încă un jucător capabil să decidă meciuri cu capacitățile sale fizice și tehnice. În ultimii ani, Mihăilă a fost absent prea mult timp din cauza accidentărilor, dar acum, un jucător precum el poate face diferența pe final de campionat”, au scris italienii de la parmalive.com.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 21:00 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00). Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor. Echipele de start 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” Vezi toate știrile
Citește și