Închide meniul

Dennis Man şi Valentin Mihăilă rămân în Serie B. Anunţul făcut de antrenorul Parmei

Dan Roșu Publicat: 13 iulie 2023, 13:44

Reclamă
Dennis Man şi Valentin Mihăilă rămân în Serie B. Anunţul făcut de antrenorul Parmei

Dennis Man a primit două oferte din Serie A!

Dennis Man şi Valentin Mihăilă / Profimedia Images

Dennis Man şi Valentin Mihăilă rămân în Serie B. Anunţul a fost făcut chiar de antrenorul Parmei, Fabbio Pecchia, care a vorbit despre calităţile celor doi români. Serie B poate fi urmărit exclusiv în AntenaPLAY şi în sezonul 2023-2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Man şi Mihăilă vor rămâne să lupte alături de Gigi Buffon pentru promovarea în Serie A, una pe care au ratat-o dramatic, la finalul stagiunii precedente.

Dennis Man şi Valentin Mihăilă rămân în Serie B

„Mă aștept la mai multă continuitate. Mie îmi place să am în lot cupluri de extreme, adaptate stilului nostru de joc. Jucători capabili să facă ambele faze ale jocului, jucători de calitate, dar și de cantitate. Este ca și cum ai avea două servicii.

Sunt două extreme bune, valoroase. Au avut probleme fizice și asta a fost un mare handicap, pentru că nu s-au putut antrena cu regularitate și nici să fie pe teren”, a spus Fabio Pecchia, citat de Gazetta di Parma.

Dennis Man, ofertă de la Fenerbahce

Pe de altă parte, în ultima perioadă au apărut informaţii conform cărora Dennis Man ar fi aproape de un transfer la Fenerbahce.

Reclamă

Jucătorul cotat la 3.2 milioane de euro i-a costat pe cruciaţi 13 milioane de euro. Fener a făcut deja o ofertă, dar se pare că a fost mai mică de 6 milioane de euro, suma minimă pentru care fotbalistul cu 11 goluri şi 5 assist-uri poate pleca de pe Ennio Tardini.

Astfel, conform aksam.com, Parma a refuzat mutarea, dar negocierile nu au intrat în impas. Feber e aşteptată cu o ofertă mai bună decât prima, cruciaţii fiind dispuşi să se despartă de Man, după un sezon mai degrabă dezamăgitor al internaţionalului nostru.

În campania precedentă, Dennis Man nu a impresionat la Parma. El a marcat doar şase goluri în cele 32 de meciuri adunate pentru echipa la care mai joacă şi conaţionalul său, Valentin Mihăilă.

Reclamă 4 / 0/3

Despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților canale LIVE pentru competitii sportive, canale live exclusive si canale live pentru posturile TV ale Antenei TV Group, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:27 LIVE TEXTCFR Cluj – Rapid 0-0. Dan Petrescu debutează în noul mandat. Giuleștenii, în criză totală 21:16 Dan Petrescu, primă uriașă la CFR Cluj după doar 3 meciuri! Modul prin care „Bursucul” își poate umple conturile 20:48 Paul Pogba devine actor după ce a fost suspendat pentru 4 ani din fotbal! Anunțul făcut în presa din Franța 20:42 Radu Drăgușin, sfătuit de fani să plece de urgență de la Tottenham, după eșecul cu Liverpool: „Trebuie să scape imediat!” 20:12 Foto„Să-ți spun o poveste!” Florinel Coman și soția lui, ședință foto superbă de Paște! Imaginile care i-au cucerit pe fani 20:09 FotoPaula Badosa și Stefanos Tsitsipas s-au despărțit! Anunțul care a șocat întreaga lume a tenisului 20:00 VIDEOAbbi Pulling a dominat F1 Academy de la Miami! Victorii în ambele curse, live în AntenaPLAY 19:24 Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă după ce au făcut spectacol la Parma! Italienii au fost impresionați de români 19:07 „Nu m-am bucurat la goluri, îmi vine să plâng” Un jucător de la Petrolul a cedat, după ce s-a salvat matematic de la retrogradare 19:00 VIDEOEliza Samara – Chen Xingtong a fost live, în AntenaPLAY. Românca a fost eliminată de la Saudi Smash 2024 Vezi toate știrile
Citește și