Închide meniul

Dennis Man şi Valentin Mihăilă se pot despărţi de Parma, în această vară! Anunţul presei din Italia

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 11 iunie 2023, 19:54

Dennis Man şi Valentin Mihăilă se pot despărţi de Parma, în această vară! Anunţul presei din Italia

Dennis Man şi Valentin Mihăilă, lăudaţi după eliminarea dramatică din Cupa Italiei

Dennis Man și Valentin Mihailă, într-un meci pentru Parma/ Profimedia

Dennis Man şi Valentin Mihăilă se pot despărţi de Parma, în această vară. Cei doi internaţionali români se pare că nu mai sunt pe placul conducerii trupei din Serie B, care analizeată situaţiile celor doi. Anunţul a fost făcut în presa din Italia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atât Dennis Man, cât şi Valentin Mihăilă, au fost convocaţi de Edi Iordănescu pentru „dubla” cu Kosovo şi Elveţia, din această lună. Duelul din Kosovo al naţionalei va fi pe 16 iunie, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Dennis Man şi Valentin Mihăilă se pot despărţi de Parma

Presa din Italia a anunţat că oficialii de la Parma au început să pregătească strategia pentru sezonul viitor. Se pare că în planurile conducerii pentru următoarea stagiunii din Serie B nu vor mai intra şi Valentin Mihăilă şi Dennis Man.

De asemenea, jurnaliştii din Peninsulă notează faptul că pe lângă cei doi internaţionali români, mai mulţi jucători ar urma să se despartă de Parma, în aceast pauza competiţională.

„Parma va miza în continuare pe jucători tineri, însă Pecchia ar fi cerut și câteva întăriri cu experiența. Îl va pierde probabil pe Franco Vazquez și cel puțin încă un jucător important, care poate fi Adrian Bernabe. Spaniolul a primit o ofertă de la Sassuolo, care a fost refuzată, însă impresia este că pentru catalan va fi o vară fierbinte.

Reclamă

Sunt oferte și pentru Adrian Benedyczak, care are admiratori în străinătate, în special în Germania. Conducerea va analiza situațiile lui Dennis Man și Valentin Mihăilă, care nu sunt siguri că vor rămâne la Parma”, notează jurnaliştii de la parmalive.com.

Dennis Man, pe lista celor care au ”trădat-o” pe Parma

Dennis Man se află pe lista celor care au ”trădat-o” pe Parma, în acest sezon. Jurnaliștii de la parmalive.com nu au avut milă de românul venit pe 13 milioane de la FCSB.

Man a fost declarat unul dintre cei mai slabi jucători de pe teren, în returul cu Cagliari, din semifinalele play-off-ului de promovare în Serie A, terminat la egalitate, 0-0, exclusiv în AntenaPLAY.

Reclamă 4 / 0/3

Man a jucat 66 de minute, fiind înlocuit de Valentin Mihăilă. Cruciații au ratat șansa de a atinge finala cu Bari, iar jurnaliștii italieni susțin că Parma a fost trădată de câțiva fotbaliști, precum Franco Vazquez, Dennis Man și Adrian Bernabé.

”Încă o dată, Dennis Man a clacat când trebuia să fie decisiv, într-un meci care conta atât de mult. A primit multe mingi în poziții interesante, dar nu a reușit să străpungă apărarea lui Cagliari.

Pentru el, Parma a plătit 13 milioane de euro, cu doi ani și jumătate în urmă, dar el nu a reușit încă să răsplătească efortul financiar făcut pentru el de familia Krause”, au notat cei de la parmalive.com.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet Vezi toate știrile
Citește și