Închide meniul

Discursul lui Alberto Gilardino înainte de Frosinone – Genoa! Meciul e sâmbătă, de la 17:15, exclusiv în AntenaPLAY

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 12 mai 2023, 19:30

Discursul lui Alberto Gilardino înainte de Frosinone – Genoa! Meciul e sâmbătă, de la 17:15, exclusiv în AntenaPLAY

Discursul lui Alberto Gilardino înainte de Frosinone - Genoa

Profimedia

Discursul lui Alberto Gilardino înainte de Frosinone – Genoa. Echipa românilor Drăguşin, Puşcaş şi Drăguş au obţinut promovarea directă în Serie A etapa trecută, când a învins Ascoli cu scorul de 2-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Frosinone – Genoa e sâmbătă, de la 17:15, exclusiv în AntenaPLAY. Spectacolul din Serie B începe în AntenaPLAY de la ora 15:00, cu meciul dintre Bari şi Reggina.

Discursul lui Alberto Gilardino înainte de Frosinone – Genoa. Serie B, exclusiv în AntenaPLAY

Alberto Gilardino spune că vrea ca echipa sa să câştige şi ultimele două meciuri, deşi şi-a îndeplinit obiectivul de a promova în Serie A.

A fost o succesiune de mari emoții, nu mi-am dorit niciodată să părăsesc acel stadion sâmbăta trecută. Trebuie să ne gândim la ultimele două jocuri, cele care ne mai rămân pentru a încheia sezonul. Va trebui să o facem în cel mai bun mod posibil„, a spus Alberto Gilardino, conform genoanews1893.it.

Presa din Italia anunţă că, pe lângă Drăguşin, care a fost cel mai folosit jucător de Gilardino în Serie B, şi George Puşcaş are şanse mari să fie titular.

Reclamă

Radu Drăguşin, dorit în Bundesliga

Radu Drăguşin e dorit în Bundesliga, a anunţat impresarul jucătorului, Florin Manea. Florin Manea a spus că planul era ca Radu Drăguşin să rămână la Genoa încă un sezon, dar că interesul este foarte mare pentru fundaşul român.

E privit foarte bine, e cel mai folosit jucător. A și înscris patru goluri, e foarte apreciat. Planul nostru era să joace la Genoa măcar încă un an, dar există foarte mare interes. Nu pot să zic sută la sută că asta se va întâmpla. În mare parte, asta se va întâmpla, dar nu se știe niciodată.

Se pot schimba lucrurile. Sunt foarte mulțumit și eu de cum a evoluat și de cum a crescut în joc. E foarte iubit. Am fost câteva zile cu el, e foarte iubit de toți oamenii. Am asistat la sărbătoarea din teren. Am fost impresionat de cât de mult îl iubesc oamenii aici.

Reclamă 4 / 0/3

E un interes din Germania pentru Radu, dar nu pot să spun ce club. Există interes, se discută să se facă o ofertă, dar deocamdată e la nivel de discuții. Eu am comunicat cam ce ar vrea Genoa. Dacă ei vor dori să înainteze o ofertă, atunci va deveni oficial. Dacă nu, pot să spună ‘E prea mult pentru noi’”, a declarat Florin Manea pentru digisport.ro.

Cifrele impresionante ale lui Radu Drăguşin

Radu Drăguşin este cel mai folosit jucător de la Genoa în acest sezon de Serie B. Fundaşul român are numai puţin de 36 de prezenţe şi a reuşit să marcheze de 4 ori.

Următorul în acest top este Fendrup, care are 35 de apariţii în acest sezon din Serie B. Genoa a promovat matematic în Serie A cu două etape înainte de final. Echipa românilor Radu Drăguşin, George Puşcaş şi Denis Drăguş şi-au îndeplinit obiectivul şi au dat startul sărbătorii chiar pe teren.

Genoa a reuşit să o învingă pe Ascoli, în etapa a 36-a din Serie B şi nu mai poate fi ajunsă de urmăritoare. Radu Drăguşin a fost titular în victoria cu 2-1. Mattia Bani şi Milan Bedelj au marcat golurile victoriei. Coda a ratat un penalty în minutul 66, în timp ce golul oaspeţilor a fost înscris de Marsura.

După fluierul final, jucătorii lui Genoa au făcut hora bucuriei pe teren, în faţa fanilor. Au fost momente speciale pe Stadio Luigi Ferraris. „Suntem în Serie A”, a fost mesajul transmis pe contul de Instagram al clubului.

Recomandări
  • Discursul lui Alberto Gilardino înainte de Frosinone – Genoa
  • Serie B e exclusiv în AntenaPLAY

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:02 Miza uriaşă pentru Bernadette Szocs, la Saudi Smash 2024. Turneul de tenis de masă e live în AntenaPLAY (1-11 mai) 12:46 NEWS ALERTIstvan Kovacs va arbitra la EURO 2024! 4 români, pe lista anunţată de UEFA 12:37 „Lovitură pentru Şcoala de Antrenori?” Ce a putut spune Răzvan Burleanu despre Gigi Becali: „Nu are nevoie de licenţă!” 12:14 Novak Djokovic speră să joace la Roma: „Anul acesta a fost un pic diferit pentru mine” 12:00 Al Hilal – Al Ain, 21:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Programul complet al returului semifinalelor Ligii Campionilor Asiei 11:30 Foto„Spaima litoralului” i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale „Prinţişorului Craiovei” 11:02 Trei ani de închisoare pentru un suporter care a aruncat cu o petardă în timpul unui meci. Cum şi-a motivat judecătorul sentinţa 10:32 FotoNadia Comăneci, apariţie spectaculoasă pe covorul roşu de la gala Laureus! Imagini alături de Jude Bellingham şi Carlos Alcaraz 9:45 Florinel Coman, avertizat să nu se transfere în Qatar: „Nici pentru 50 de milioane de euro!” 9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker Vezi toate știrile
Citește și