Închide meniul
VIDEO

Palermo – Sudtirol 2-1 și Cremonese – Parma 1-2 au fost în AntenaPLAY! Dennis Man a marcat în victoria echipei sale

Bogdan Stănescu Publicat: 1 octombrie 2023, 21:29

Reclamă
Palermo – Sudtirol 2-1 și Cremonese – Parma 1-2 au fost în AntenaPLAY! Dennis Man a marcat în victoria echipei sale

Palermo - Sudtirol 2-1 și Cremonese - Parma 1-2 au fost în AntenaPLAY

Dennis Man şi Valentin Mihăilă sunt lideri în Serie B cu Parma / Profimedia Images

Palermo – Sudtirol 2-1 și Cremonese – Parma 1-2 au fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY. A fost spectacol în Serie B.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Palermo a jucat acasă cu Sudtirol, iar după această victorie este pe locul al 2-lea, cu 16 puncte. Parma s-a duelat în deplasare cu Cremonese și și-a consolidat prima poziție în clasament. Echipa lui Man și Mihăilă are acum 20 de puncte.

Palermo – Sudtirol 2-1 și Cremonese – Parma 1-2 au fost în AntenaPLAY

Cremonese – Parma 1-2

Min. 67: Cremonese – Parma 1-2! Dennis Man a reușit să marcheze, cu un șut din interiorul careului. Golul a fost validat cu ajutorul arbitrajului video.

Min. 64: Cremonese – Parma 1-1! Castagnetti a reușit să egaleze, după ce a executat pe jos, o lovitură liberă.

Reclamă

Min. 56: Cremonese – Parma 0-1! Hernani a reușit să deschidă scorul, cu un șut superb, de la mijlocul careului.

Min 1: Cremonese – Parma 0-0! A început meciul

Echipele de start: 

Reclamă 4 / 0/3

Cremonese: Sarr, Lochoshvili, Ravanelli, Antov, Zanimacchia, Abrego, Castagnetti, Collocolo, Sernicola, Coda, Vazquez

Parma: Vhivhizola, Coulibaly, Del Prato, Osorio, Di Chiara, Bernabe, Hernani, Man, Sohm, Benedyczak, Bonny

Rezerve: Turk, Corvi, Circati, Zagaritis, Balogh, Ansaldi, Hainaut, Begic, Colak, Partipilo, Mihăilă, Mohamed

Palermo – Sudtirol 2-1

Min 89: Palermo – Sudtirol 2-1! Oaspeții au întors soarta partidei! Aurelio a dat lovitura înainte de final, cu o lovitură de cap!

Min 48: Palermo – Sudtirol 1-1! Ceccaroni a restabilit egalitatea!

Min 38: Palermo – Sudtirol 0-1! Ciervo a deschis scorul cu o execuție senzațională!

Min 1: Palermo – Sudtirol 0-0. A început meciul!

Reclamă

Echipele de start: 

Palermo: Pigliacelli, Lund, Ceccaroni, Lucioni, Mateju, Serge, Stulac, Vasic, Di Francesco, Brunori, Mancuso

Sudtirol: Poluzzi, Giorgini, Cuomo, Masiello, Cagnano, Tait, Lunetta, Broh, Ciervo, Odogwu, Casiraghi

Palermo – Sudtirol (17:15) şi Cremonese – Parma (19:30) sunt LIVE VIDEO în AntenaPLAY

Palermo vine după o victorie importantă în deplasare cu Venezia. Meciul a fost transmis LIVE în AntenaPLAY. Palermo a câştigat cu 3-1, Brunori fiind marcatorul unui „hattrick”.

La Palermo, Ionuţ Nedelcearu a intrat în minutul 73, înlocuindu-l pe Mateju.

Sudtirol se află pe locul 7 în Serie B. În ultimul meci, Sudtirol a făcut 0-0 acasă cu Modena. Sudtirol speră şi ea la promovarea în Serie A. Şi sezonul trecut s-a luptat pentru acest obiectiv, încheind sezonul regulat pe locul 6. Sudtirol a părăsit playoff-ul de promovare în semifinale, după o dublă dramatică. A fost 1-1 la general cu Bari, iar Bari a mers în finală pentru că s-a clasat pe o poziţie superioară în sezonul regulat, locul 3 faţă de 6. În cele din urmă Cagliari avea să promoveze în Serie A.

Valentin Mihăilă, assist în victoria Parmei cu Bari

Şi meciul Parmei se anunţă foarte interesant. Echipa românilor Man şi Mihăilă e lider în Serie B, cu 17 puncte din 7 etape. Parma speră să promoveze direct în Serie A, lucru care se va întâmpla dacă va ocupa unul din primele două locuri la finalul sezonului regulat.

Etapa trecută, Valentin Mihăilă a oferit un assist în victoria Parmei cu Bari. În minutul 14, Mihăilă i-a pasat decisiv lui Partipilo la golul cu care s-a deschis scorul.

Mihăilă a fost schimbat în minutul 58 al partidei, chiar cu Dennis Man. Nasti de la Bari a egalat în minutul 46, iar victoria Parmei a fost adusă de polonezul Benedyczak, care a marcat în minutul 81.

Ce note au primit Mihăilă şi Man după ultimul meci

ParmaLive i-a dat nota 6,5 lui Mihăilă pentru evoluţia din meciul cu Bari, în timp ce Dennis Man a primit nota 6.

Pecchia i-a oferit încă o șansă, i-a dat încredere și l-a lansat din primul minut. A răspuns prezent, într-un final. A comis doar puține erori din punct de vedere tehnic, a avut multă claritate și a alergat mult, nu doar pe atac, ci și pe retragere. Un assist excelent pentru Partipilo, pe care l-a servit cu o minge perfectă în careu. A arătat o luciditate cu care nu ne-a obișnuit”, au scris cei de la Parma Live despre Mihăilă.

Şi Dennis Man a fost lăudat, chiar dacă nu a avut prea mari realizări în atac. „Am văzut puține în fața porții, însă pe final s-a sacrificat pe faza defensivă, arătând munca incredibilă și evoluția individuală pe care Pecchia i-a cerut-o, chiar și la nivel mental”, a notat publicaţia citată despre Man.

La conferinţa de presă, Pecchia a fost întrebat de ce l-a preferat în actul secund pe Valentin Mihăilă în detrimentul lui Tjas Begic, slovenul de 20 de ani lăsat pe bancă tot meciul.

„Sunt amândoi ok, dar au caracteristici diferite. Begic driblează mai mult, în timp ce Mihăilă are un şut mai puternic şi şuturile din afara careului puteau să reprezinte soluţia în acest meci. Am încercat să îi deschidem cu Ansaldi şi Di Chiara. Begic ar fi putut să fie o soluţie”, a spus Pecchia, la conferinţa de presă.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV 19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor 19:03 AS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta LIVE TEXT (22:00). Încep semifinalele Europa League şi Conference League 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” 18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor 17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” Vezi toate știrile
Citește și