Închide meniul

„E magician!” Dennis Man, lăudat în Gazzetta dello Sport, după sezonul de vis de la Parma

Viviana Moraru Publicat: 23 ianuarie 2024, 18:55

Reclamă
„E magician! Dennis Man, lăudat în Gazzetta dello Sport, după sezonul de vis de la Parma

Dennis Man, lăudat în Gazzetta dello Sport, după sezonul de vis de la Parma

Dennis Man, în timpul unui meci la Parma/ Profimedia

Dennis Man a fost lăudat în Gazzetta dello Sport, după sezonul de vis pe care îl traversează la Parma. Internaţionalul român impresionează prin evoluţiile sale, iar italienii l-au descris ca fiind un „magician”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dennis Man este unul dintre cei mai buni jucători de la Parma, liderul din Serie B. Campionatul se vede live, în AntenaPLAY.

Dennis Man, lăudat în Gazzetta dello Sport, după sezonul de vis de la Parma

Italienii de la Gazzetta dello Sport nu au trecut cu vederea evoluţiile lui Dennis Man, şi au avut doar cuvinte de laudă la adresa acestuia. Jocul prestat de internaţionalul român în acest sezon i-a luat prin surprindere pe jurnaliştii din Peninsulă, aceştia notând faptul că mijlocaşul este una dintre surprizele plăcute din Serie B.

„Te țintește, te driblează și înaintează în bandă, plasează un assist delicios în mijlocul zonei sau termină acțiunea și îl bate pe portarul advers cu un lob încântător sau o lovitură otrăvitoare în diagonală.

Dacă nici el nu e magician… creșterea lui Dennis Man e probabil cea mai bună surpriză a sezonului pentru Parma”, a notat Gazzetta dello Sport, conform parmalive.com.

Reclamă

Dennis Man este al treilea cel mai bun marcator din Serie B, după Casiraghi, de la Sudtirol, şi Coda, de la Cremonese. Internaţionalul român a reuşit să marcheze nouă goluri, în cele 17 meciuri bifate la Parma, în Serie B.

De asemenea, Man a reuşit să marcheze două goluri şi în cele trei meciuri din Cupa Italiei, în care a evoluat. Pe lângă aceste goluri, românul de 25 de ani a mai oferit şi şase pase decisive, în toate competiţiile.

Dennis Man şi Valentin Mihăilă fac show la Parma

Dennis Man şi Valentin Mihăilă fac show la Parma. Cei doi au marcat în succesul de pe terenul Sampdoriei, 3-0, exclusiv în AntenaPLAY. Fostul jucător de la FCSB i-a oferit assist-ul lui Mihăilă, după ce înscrisese din penalty.

Reclamă 4 / 0/3

„Suntem fericiți, am făcut un meci grozav. Știam că este un meci greu, dar suntem fericiți. Vreau să dau mai mult în fiecare meci și să ajut echipa, sunt mulțumit de asta. Este calea cea bună, lucrăm împreună în fiecare zi: antrenorul are încredere în noi. Suntem fericiți și vrem să continuăm așa.

Pecchia m-a ajutat foarte mult, are încredere în mine și vorbește cu mine în fiecare zi. Acest lucru îmi dă încredere și îmi dă ideea că pot face mai mult. Mihăilă? Mă bucur pentru el, avea nevoie de gol. Acum să continuăm așa, lucrăm în fiecare zi pentru asta”, a spus Man, citat de parmalive.com.

Cei de la sofascore.ro i-au acordat lui Dennis Man cea mai mare notă. Internaţionalul român a fost notat cu 8,6 după meciul cu Sampdoria. De cealaltă parte, Mihăilă a primit şi el o notă mare. Fostul jucător al Universităţii Craiova a primit nota 7,6. Atât Man, cât şi Mihăilă au fost schimbaţi în repriza a doua după ce au rezolvat meciul cu Sampdoria.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna Vezi toate știrile
Citește și