Închide meniul

Echipa lui Malcom Edjouma a rămas fără antrenor! Oficialii lui Bari l-au demis pe Michele Mignani

Alex Ioniță Publicat: 9 octombrie 2023, 20:34

Reclamă
Echipa lui Malcom Edjouma a rămas fără antrenor! Oficialii lui Bari l-au demis pe Michele Mignani

Echipa lui Malcom Edjouma a rămas fără antrenor

Malcom Edjouma, în tricoul lui Bari / Profimediaimages

Echipa lui Malcom Edjouma a rămas fără antrenor. Michele Mignani, care a insistat pentru venirea mijlocașului împrumutat de la FCSB, nu mai este antrenorul formației din Serie B.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu Mignani pe bancă, Bari a obținut o victorie, 7 rezultate de egalitate și a suferit o înfrângere, de la startul noului sezon din eșalonul secund al fotbalului italian. Cele mai tari meciuri din Serie B se văd exclusiv în AntenaPLAY!

Echipa lui Malcom Edjouma a rămas fără antrenor! Anunțul clubului din peninsulă

Oficialii clubului din peninsulă au decis să îl demită pe Michele Mignani, din cauza startului slab de sezon al formației. Totodată, plecarea acestuia a fost cauzată și de faptul că formația din sudul peninsulei a ratat promovarea în Serie A, la finalul stagiunii precedente. Anunțul oficial al demiterii a fost făcut prin intermediul rețelelor de socializare!

„Clubul Bari anunță că Michele Mignani nu mai este antrenorul echipei. Îi mulțumim din suflet pentru profesionalismul și dedicarea de care a dat dovadă în fiecare zi la echipa pe care a ajutat-o să promoveze în Serie B și alături de care a fost aproape de o performanță uriașă sezonul trecut.

Cu stimă și recunoștință pentru antrenorul și pentru omul Mignani, clubul îi mulțumește pentru munca depusă și îi dorește un viitor plin de satisfacție pe plan uman și profesional”, au anunțat cei de la Bari, printr-o postare pe Twitter.

Reclamă

În momentul de față, echipa lui Malcom Edjouma, care este împrumutat în Italia de la FCSB, se află pe locul al 12-lea în eșalonul secund italian.

De când a ajuns în lotul italienilor, Malcom Edjouma a adunat 5 meciuri, în care nu a reușit să marcheze vreun gol sau să ofere vreo pasă decisivă. În momentul de față este cotat la suma de 1,5 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Reclamă 4 / 0/3

Ce spunea Michele Mignani despre Malcom Edjouma

În urmă cu ceva vreme, antrenorul celor de la Bari vorbea despre mijlocașul împrumutat de la FCSB. Acesta declarase faptul că mijlocașul nu s-a acomodat cu nivelul de joc din eșalonul secund al fotbalului italian, pentru că nu făcea ambele faze ale partidei, atât cele defensive, cât și cele ofensive.

„Încercăm să punem jucătorii în cele mai bune poziții pentru a se exprima. Când un fotbalist vine dintr-un campionat străin, poate se gândește să facă doar faza ofensivă și nu cea defensivă sau invers.

Ca să-l pui în teren înseamnă, în primul rând, să înțelegi ce poate oferi el, iar mai apoi să-i dai încredere, în speranța că va crește ca formă”, spunea fostul antrenor de la Bari, în urmă cu ceva vreme, în cadrul unei conferințe de presă

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 VIDEORomânia – Ungaria 2-1. Victorie istorică la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A, live în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și