Închide meniul
Video

Dennis Man, exasperat înainte de fluierul primei reprize din Parma – Catanzaro! Jucătorul român nu s-a lipit de gol!

Bogdan Stănescu Publicat: 1 aprilie 2024, 17:19

Reclamă

Dennis Man, exasperat înainte de fluierul primei reprize din Parma - Catanzaro!

Dennis Man, în meciul Parma - Catanzaro / captura AntenaPLAY

Dennis Man a fost surprins exasperat înainte de fluierul primei reprize din Parma – Catanzaro! Man a ratat o ocazie în prelungirile primei reprize.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

El a primit o minge pe partea stângă, a avansat şi a şutat din unghi. Şutul său a fost respins de portarul lui Catanzaro, Fulignati. Parma – Catanzaro e în direct în AntenaPLAY.

Dennis Man, exasperat înainte de fluierul primei reprize din Parma – Catanzaro!

După ce a ratat, Dennis Man s-a îndreptat, cu mingea în mână, spre arbitrul partidei, părând să îi reproşeze ceva.

Internaţionalul român era extrem de nervos, dar cel mai probabil fiindcă nu a reuşit să se lipească de gol în prima repriză a meciului.

În afară de ocazia din minutul 45+1, Man a mai fost aproape de gol în minutele 9 şi 19. În minutul 9, şutul său, dintr-o poziţie centrală, foarte bună, a fost blocat de un adversar.

Reclamă

În minutul 19, Man avea să rateze o şansă uriaşă. Man a fost foarte activ în prima repriză, dar nu a reuşit să înscrie.

La pauza meciului transmis în AntenaPLAY, scorul era neverosimil: 2-0 pentru Catanzaro, deşi meciul se joacă acasă la Parma!

Ce planuri are Parma cu Dennis Man şi Valentin Mihăilă

Conform Gazzetta dello Sport, citată de gsp.ro, Kyle Krause, patronul celor de la Parma, este încântat de evoluţiile românilor Dennis Man şi Valentin Mihăilă. Acesta îşi doreşte ca cei doi să continue la formaţia sa şi în sezonul viitor, probabil în Serie A, astfel că le va propune prelungirea contractelor.

Reclamă 4 / 0/3

Patronul american de la Parma se pregăteşte deja pentru sezonul viitor, cu opt etape înainte de finalul stagiunii din Serie B, campionat care se vede live în AntenaPLAY. Pe lângă jucători, Kyle Krause vrea să le prelungească contractele şi directorului sportiv, Mauro Pederzoli, dar şi antrenorului, Fabio Pecchia. Va începe deja de săptămâna viitoare să negocieze noile lor înţelegeri de la Parma.

În privinţa românilor Man şi Mihăilă, Kyle Krause e decis să le propună acestora prelungirea contractelor la finalul sezonului, după ce aceştia se vor întoarce de la EURO. Pentru patronul american al „cruciaţilor”, prioritari sunt şi jucătorii Bonny, Delprato, Bernabe şi Sohm.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Porsche Supercup, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
4
mai
22:35
Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!”
4
mai
22:20
Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!”
4
mai
22:02
Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic
4
mai
21:31
NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final
4
mai
21:29
Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri
4
mai
21:00
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY
4
mai
20:42
„S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri
4
mai
20:35
U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda
4
mai
20:29
Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori”
Vezi toate știrile
Citește și