Închide meniul

Fanii lui Bari s-au grăbit să cumpere abonamente pentru noul sezon de Serie B. Ce se întâmplă cu transferul lui Malcom Edjouma

Alex Ioniță Publicat: 10 august 2023, 11:00 / Actualizat: 10 august 2023, 12:10

Reclamă
Fanii lui Bari s-au grăbit să cumpere abonamente pentru noul sezon de Serie B. Ce se întâmplă cu transferul lui Malcom Edjouma

Fanii lui Bari s-au grăbit să cumpere abonamente pentru noul sezon de Serie B

Fanii lui Bari, la un meci din Serie B / Profimediaimages

Fanii lui Bari s-au grăbit să cumpere abonamente pentru noul sezon de Serie B. Suporterii formației din peninsulă au luat cu asalt casele de bilete, înainte de începutul noului sezon al celui de-al doilea eșalon al fotbalului italian.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bari debutează în Serie B pe 18 august, de la ora 21:30, împotriva celor de la Palermo. Noul sezon din Serie B se vede exclusiv în AntenaPLAY. Înainte de această partidă, Bari joacă un meci în Copa Italia, pe 12 august, împotriva celor de la Parma, echipă la care sunt legitimați Dennis Man și Valentin Mihăilă.

Fanii lui Bari s-au grăbit să cumpere abonamente pentru noul sezon de Serie B. Peste 7.000 de tichete vândute

Potrivit informațiilor oferite de gazzetta.it, oficialii celor de la Bari au vândut peste 7.000 de abonamente pentru noul sezon din Serie B. Fanii formației așteaptă o promovare în Serie A, după ce în ultimul sezon au fost foarte aproape de urcarea în primul eșalon al fotbalului italian.

În sezonul trecut, cei de la Bari au terminat campionatul pe locul al 3-lea, iar astfel s-au calificat în semifinala play-off-ului de promovare în Serie A. După ce i-au învins pe cei de la Sudtirol, jucătorii lui Michele Mignani au pierdut finala de promovare cu cei de la Cagliari, cu scorul de 1-2 la general, finala jucându-se în dublă manșă.

De asemenea și formația lui Dennis Man și a lui Valentin Mihăilă a participat, în sezonul trecut, la play-off-urile de promovare în Serie A, după ce au terminat campionatul pe locul al 4-lea. Atunci, Parma a fost eliminată de Cagliari, în semifinale, cu scorul de 2-3 la general.

Reclamă

Malcom Edjouma, acord de principiu cu Bari

Potrivit informațiilor oferite de baritoday.it, fotbalistul vicecampioanei României, Malcom Edjouma, a ajuns la un acord cu oficialii de la Bari, pentru un împrumut în Serie B. Echipa patronată de Gigi Becali ar urma să primească suma de 200.000 de euro pentru împrumutul acestuia.

De asemenea, italienii vor avea opțiunea de a-l cumpăra pe mijlocașul marocan pentru suma de 600.000 de euro, la finalul împrumutului. Totuși, potrivit sursei citate anterior, oficialii din peninsulă așteaptă acum răspunsul lui Gigi Becali, pentru ca mutarea să se poată realiza.

Malcom Edjouma a ajuns la FCSB în anul 2022, atunci când a fost transferat de la FC Botoșani pentru suma de 330.000 de euro. În perioada petrecută la vicecampioana României, mijlocașul a reușit să marcheze 14 goluri și să ofere 4 pase decisive în 60 de meciuri jucate pentru echipa pregătită de Elias Charalambous.

Reclamă 4 / 0/3

În prezent este cotat la 1,5 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt. În cariera sa, Malcom Edjouma a mai jucat pentru Balma, Chateauroux, Belfort, Concarneau, Lorient, Concarneau, Red Star, Chambly Oise, Viitorul, Roselare și FC Botoșani.

Gigi Becali, gata să renunţe la Malcom Edjouma

Patronul de la FCSB a mărturisit că Bari vrea să-l împrumute pe mijlocaşul francez, iar şefii grupării din Serie B şi-ar dori să achite 200.000 de euro.

„Singurul jucător căruia i-am dat drumul e Malcom Edjouma. Voi lua 200.000 de euro pentru împrumut și 600.000 de euro pentru transfer definitiv. Nu mai pleacă nimeni! Nimic, nimic, nimic! Gata! Vreau să facă echipă tare”, a declarat Gigi Becali, într-un interviu acordat la Palatul din Aleea Alexandru.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și