Închide meniul
VIDEO

Genoa – Reggina 1-0. Victorie uriaşă pentru echipa lui Drăguşin, Puşcaş şi Drăguş. Serie B, exclusiv în AntenaPLAY

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 31 martie 2023, 23:28

Genoa – Reggina 1-0. Victorie uriaşă pentru echipa lui Drăguşin, Puşcaş şi Drăguş. Serie B, exclusiv în AntenaPLAY

Genoa - Reggina, LIVE VIDEO ACUM

Radu Drăgușin / Profimedia

Genoa – Reggina 1-0 a fost live şi exclusiv în AntenaPLAY! Coda a marcat singurul gol al meciului, cu o execuţie de mare atacant. Reggina a ratat şansa egalării chiar în prelungirile meciului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Canotto a încercat să îl lobeze pe Martinez, însă portarul celor de la Genoa a avut un reflex uluitor şi a respins peste bară. La GenoA, Drăguşin a fost titular, în timp ce Puşcaş şi Drăguş au fost pe banca de rezerve.

Genoa – Reggina 1-0, în AntenaPLAY

Min 90+6: Ocazie uriaşă pentru Reggina. Canotto a încercat un lob, însă Martinez a reuşit să respingă peste bară. Până la urmă, Genoa s-a impus la limită.

Min. 59: Ocazie uriaşă pentru Genoa! Gudmunssson a pătruns în careu, însă şutul atacantului de la Genoa a fost respins cu greutate de Colombi.

Min. 46: A început a doua repriză!

Reclamă

Min. 45+3: Final de primă repriză! Genoa conduce cu 1-0.

Min. 37: GOOOL Genoa! Massimo Coda a deschis scorul cu un şut perfect la colţul lung, din interiorul careului.

Min. 8: Ciocnire violentă între Strelec şi Bani. Colegul lui Drăguşin s-a ales cu capul bandajat şi a fost schimbat.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 1: A început partida!

Genoa – Reggina se anunță un meci palpitant, având în vedere că ambele formații se luptă pentru promovarea în Serie A.

În ultima partidă de campionat, Genoa a învins-o pe Brescia categoric, 3-0. În prezent, Genoa se află pe locul 2 din Serie B, cu 56 de puncte obținute după 30 de meciuri jucate.

De cealaltă pate, Reggina a fost învinsă, în ultimul meci de Serie B, de Cagliari, 0-4. Reggina ocupă locul 7 din Serie B, cu 42 de puncte.

Genoa – Reggina, echipele de start:

Genoa: Martinez – Bani, Vogliacco, Drăgușin – Sabelli, Sturaro, Badelj, Strootman, Criscito – Gudmundsson, Coda
Reggina: Colombi – Cionek, Camporese, Gagliolo – Bouah, Majer, Crisetig, Hernani, Chiara – Menez, Strelec

Radu Drăgușin, evoluții excelente pentru naționala României

Radu Drăgușin a fost titular, atât în meciul cu Andorra, cât și în cel cu Belarus. Fundașul celor de la Genoa a avut evoluții foarte bune în ambele partide.

Reclamă

„Cu siguranţă a fost o seară specială pentru mine. Prima oară titular, sunt foarte fericit şi datorită acestui rezultat pozitiv. Am început cu bine această campanie şi suntem foarte încrezători. Eu o să dau totul pe teren şi rămâne la decizia selecţionerului (n.r. dacă va rămâne titular).

Per total ne-am făcut treaba foarte bine, am luat cele 3 puncte acasă şi mergem mai departe. A fost o atmosferă foarte bună pentru noi, ne-a dat un stimul în plus. Le mulţumesc tuturor celor care au venit din România să ne suţină.

(Reporter: Emoţionat la imn din postura de titular pentru prima dată?) A fost o piele de găină pe care mi-am dorit să o simt cât mai repede. A fost un moment foarte special pentru mine. De când am început să vin la naţionalele României, de la U15 până acum, a fost un moment pe care l-am aşteptat foarte mult. Am muncit foarte mult pentru acest moment şi m-am bucurat pe deplin. Eu nu comentez decizia altora (n.r. de a refuza să vină la naţionala României), eu ştiu că vreau să vin aici cu toată inima şi o să dau totul pe teren.

Bineînţeles (n.r. dacă şi-a dorit de la început să vină la echipa naţională a României). De mic cred că este visul oricărui român care joacă fotbal în faţa blocului. Este o mândrie şi o responsabilitate foarte mare (n.r. să îmbrace tricoul naţionalei) pe care trebuie să ştii să o gestionezi. Este un grup foarte unit, dornic să facă performanţe şi să ducem România la EURO”, a declarat Radu Drăguşin, după Andorra – România, 0-2.

Serie B e EXCLUSIV în AntenaPLAY!

Cele mai tari meciuri din fiecare etapă pot fi văzute LIVE în AntenaPLAY, acolo unde joacă nu mai puțin de 11 fotbaliști români.

Unii dintre cei mai importanți jucători ai naționalei României evoluează în Serie B. E vorba de Dennis Man, George Pușcaș, Denis Drăguș, Olimpiu Moruțan sau Marius Marin. Pe lista românilor se mai află Alin Toșca, Radu Drăgușin, Ionuț Nedelcearu, Adrian Rus, Daniel Boloca și Valentin Mihăilă.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:18 FotoOlimpiu Moruţan a fost scos pe targă, iar accidentarea ar fi gravă! Şanse mari ca el să rateze EURO 2024! Ar putea lipsi 6 luni! 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumesc mult!”
Vezi toate știrile
Citește și