Închide meniul
VIDEO

Malcom Edjouma a marcat primul gol pentru Bari! Execuția mijlocașului împrumutat de la FCSB

Alex Ioniță Publicat: 21 ianuarie 2024, 17:49 / Actualizat: 21 ianuarie 2024, 18:59

Reclamă
Malcom Edjouma a marcat primul gol pentru Bari! Execuția mijlocașului împrumutat de la FCSB

Malcom Edjouma a marcat primul gol pentru Bari

Malcom Edjouma / Profimedia

Malcom Edjouma a marcat primul gol pentru Bari! Mijlocașul împrumutat de FCSB în Serie B a fost decisiv în ultima partidă jucată de formația sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În cadrul partidei dintre Ascoli și Bari, Malcom Edjouma a marcat al doilea gol al echipei sale. Prima reușită a fost semnată de Sibilli, care a înscris dintr-o lovitură de la 11 metri, în minutul 9 al duelului. Cele mai tari dueluri din Serie B se văd exclusiv în AntenaPLAY.

Malcom Edjouma a marcat primul gol pentru Bari! Reușita mijlocașului

În minutul 20 al duelului dintre Ascoli și Bari, Malcom Edjouma și-a trecut numele pe lista marcatorilor, cu o execuție care l-a surprins pe portarul advers. Acesta a primit o pasă excelentă în interiorul careului, de la Kallon, și a trimis mingea, plasat, spre poarta gazdelor.

Goalkeeper-ul celor de la Ascoli, Emiliano Viviano, nu a reușit să intervină, iar mingea s-a oprit direct în plasa porții. VEZI AICI VIDEO CU GOLUL MARCAT DE MALCOM EDJOUMA.

Astfel, mijlocașul împrumutat de la FCSB a reușit să marcheze primul gol în tricoul celor de la Bari. Până la meciul cu Ascoli, care contează pentru etapa cu numărul 21 a sezonului de Serie B, Edjouma a jucat în 11 meciuri pentru formația din sudul peninsulei, în care nu a reușit să fie decisiv.

Reclamă

În momentul de față, Edjouma este cotat la suma de 750.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt. A ajuns la Bari în această vară, sub formă de împrumut, care expiră în vara acestui an. Totuși, italienii îl pot achiziționa la finalul acestei perioade, în schimbul sumei de 600.000 de euro.

Dennis Man, performanţă remarcabilă după ultimul meci la Parma

Dennis Man a marcat în minutul 41 al duelului cu Sampdoria, iar la trei minute distanţă, internaţionalul român a ieşit din nou în evidenţă, pasând decisiv pentru reuşita lui Valentin Mihăilă.

Astfel, după reuşita din ultima etapă, Dennis Man a ajuns la 22 de goluri marcate în tricoul Parmei, de când a fost transferat de italieni. Man a egalat performanţa lui Adrian Mutu, care de asemenea a reuşit să marcheze 22 de goluri la Parma.

Reclamă 4 / 0/3

Dennis Man a bifat o performanţă remarcabilă, după ultimul meci la Parma. Internaţionalul român a marcat din nou, pentru liderul din Serie B, şi a egalat recordul lui Adrian Mutu. Concret, Man şi Mutu sunt jucătorii români cu cele mai multe goluri marcate în tricoul „cruciaţilor”.

„Românul și-a schimbat complet abordarea în acest sezon, iar rezultatele sunt evidente, ajungând la 9 goluri marcate în această ediție de Serie B și 5 pase decisive. Cu golul marcat din penalty în timpul Sampdoria-Parma, Man a ajuns la 22 de reușite cu tricoul galben-albastru, egalându-l în clasamentul tuturor timpurilor pe compatriotul Adrian Mutu, care însă le-a marcat într-un singur sezon”, au notat italienii de la parmalive.com.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și