Închide meniul
VIDEO

George Pușcaș, imagini spectaculoase după promovarea în Serie A!

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 7 mai 2023, 10:23

George Pușcaș, imagini spectaculoase după promovarea în Serie A!

George Pușcaș, imagini spectaculoase după promovarea în Serie A

George Pușcaș, în timpul unui meci / Profimedia

George Pușcaș a oferit imagini spectaculoase după promovarea în Serie A. Atacantul român a sărbătorit în oraș, alături de fanii lui Genoa, asta după ce fiesta începuse chiar pe teren.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pușcaș a sărbătorit cu torțe promovarea matematică în Serie A. Apoi, el a mers printre fanii lui Genoa, pentru care a avut și un mesaj special postat pe rețelele de socializare.

George Pușcaș, imagini spectaculoase după promovarea în Serie A

”Meritam asta. Vă mulțumim pentru tot sprijinul. Am fost mai puternici pentru că v-am avut alături”, a scris Pușcaș pe contul personal de Instagram.

Pușcaș a jucat 25 de meciuri pentru Genoa, în Serie B, competiție transmisă exclusiv în AntenaPLAY. El a marcat patru goluri și a oferit și un assist.

 
Vezi această postare pe Instagram
 
O postare distribuită de George Pușcaș (@puski96)

Reclamă

Radu Drăguşin, George Puşcaş şi Denis Drăguş au sărbătorit pe teren

Genoa a promovat matematic în Serie A cu două etape înainte de final. Echipa românilor Radu Drăguşin, George Puşcaş şi Denis Drăguş şi-au îndeplinit obiectivul şi au dat startul sărbătorii chiar pe teren.

Genoa a reuşit să o învingă pe Ascoli, în etapa a 36-a din Serie B şi nu mai poate fi ajunsă de urmăritoare. Radu Drăguşin a fost titular în victoria cu 2-1. Mattia Bani şi Milan Bedelj au marcat golurile victoriei. Coda a ratat un penalty în minutul 66, în timp ce golul oaspeţilor a fost înscris de Marsura.

După fluierul final, jucătorii lui Genoa au făcut hora bucuriei pe teren, în faţa fanilor. Au fost momente speciale pe Stadio Luigi Ferraris. „Suntem în Serie A”, a fost mesajul transmis pe contul de Instagram al clubului.

Reclamă 4 / 0/3

A fost un meci special şi pentru George Puşcaş, chiar dacă a fost rezervă neutilizată. Pentru că a obţinut promovarea, Genoa este obligată să îl transfere definitiv de la Reading. A fost clauza stabilită de englezii care l-au împrumutat până la finalul sezonului. Oficialii „grifonilor” vor plăti patru milioane de euro.

După 36 de etape, Genoa ocupă locul 2 şi are 70 de puncte. Liderul Frosinone are 74 de puncte. Aflată pe ultima treaptă a podiumului, Bari nu mai poate spera la promovarea directă şi se pregăteşte de baraj.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:50 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român Vezi toate știrile
Citește și