Închide meniul
Video

George Puşcaş s-a descătuşat în Serie B! Atacantul român a marcat în Bari – Pisa, în AntenaPLAY

Iulian Focșăneanu Publicat: 20 aprilie 2024, 16:34

Reclamă

George Puşcaş s-a descătuşat în Serie B şi a marcat pentru a doua etapă la rând. Internaţionalul român a înscris în Bari - Pisa

George Puşcaş, după ce a marcat pentru Bari / Profimedia

George Puşcaş s-a descătuşat în Serie B. Atacantul în vârstă de 28 de ani este în mare formă cu mai puţin de două luni înainte de startul EURO 2024. Internaţionalul român a înscris în meciul Bari – Pisca, din etapa a 34-a, care a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Puşcaş a jucat din primul minut împotriva echipei la care a fost titular Marius Marin. Oaspeţii au deschis scorul încă din debutul partidei. Calabresi l-a învins pe brazilianul Brenno.

George Puşcaş s-a descătuşat în Serie B

Calabresi a fost înger şi demon pentru Pisa. În repriza secundă a făcut henţ în careu. Arbitrul a revăzut faza cu ajutorul sistemului VAR şi a decis să acorde penalty pentru Bari.

George Puşcaş şi-a asumat răspunderea şi a restabilit egalitatea. A marcat de la 11 metri şi s-a bucurat alături de coechipieri. Românul a înscris pentru a doua etapă la rând şi şi-a găsit „pofta” de gol. A depăşit astfel un moment dificil al carierei.

Puşcaş era fără gol în acest sezon până în luna februarie. De atunci, înscrie la „foc automat”. A ajuns deja la patru goluri pentru Bari, echipă pe loc de baraj. Malcom Edjouma a fost rezervă în meciul cu Pisa şi este tot mai aproape de revenirea la FCSB.

Reclamă

Gigi Becali şi-a găsit atacant

Gigi Becali şi-a găsit atacant într-un mod total neaşteptat. Patronul FCSB-ului a aflat că un jucător se întoarce la echipă la finalul sezonului. Este vorba despre Malcom Edjouma, cel care nu a convins la Bari.

Francezul a fost împrumutat pentru 200.000 de euro în Serie B, campionat care se vede LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Dacă îşi doreau un transfer definitiv, şefii clubului din Italia trebuiau să achite alţi 600.000 de euro.

Potrivit gsp.ro, oficialii lui Bari s-au decis şi nu vor activa clauza, considerată a fi prea mare. Astfel, Edjouma se întoarce la echipa lui Gigi Becali în această vară.

Reclamă 4 / 0/3

Convins că nu nu mai poate rata titlul, latifundiarul din Pipera a dezvăluit şi ce planuri are cu Edjouma. Patronul liderului din Liga 1 vrea să îl forţeze pe Malcom vârf de atac. Aceasta este surpriza pregătită pentru preliminariile UEFA Champions League.

Edjouma se întoarce dacă vreau eu, că el e împrumutat până în vară. Dar eu vreau să-l iau. Strică un jucător în plus? Dacă se întoarce, îl bag direct atacant. Doar atacant va juca. Dă cu capul, apare bine în fața porții, dă goluri, se lipește mingea de el”, spunea Gigi Becali.

Malcom Edjouma a înscris 2 goluri şi a oferit o pasă decisivă în 22 de meciuri din Serie B. Are o cotă de piaţă de 750.000 de euro, potrivit Transfermarkt. Bari se luptă pentru evitarea retrogradării. După 33 de etape ocupă locul 16, care duce la baraj.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
0:15
VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00)
23:57 Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!” 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA Vezi toate știrile
Citește și