Închide meniul

Gianluigi Buffon este uriaş în vestiarul Parmei: „Îţi dă o siguranţă, ne încurajează, ne dă sfaturi”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 16 mai 2023, 13:23

Gianluigi Buffon este uriaş în vestiarul Parmei: „Îţi dă o siguranţă, ne încurajează, ne dă sfaturi

Gianluigi Buffon, ofertă fabuloasă din Arabia Saudită

Gianluigi Buffon / Profimedia Images

Gianluigi Buffon este uriaş în vestiarul Parmei. Adrian Benedyczak a vorbit în presa din Polonia despre legendarul portar ajuns la 45 de ani. Cruciaţii luptă exclusiv în AntenaPLAY pentru promovarea în Serie A.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Buffon, coleg cu Mihăilă şi Man, este unul dintre motivele pentru care Parma luptă pentru promovare. Fosta echipă a lui Adi Mutu e pe 5 în Serie B şi va evolua în play-off. Frosinone şi Genoa au promovat deja.

Chiar dacă a câştigat 21 de trofee cu Juventus, singurul său trofeu european, Cupa UEFA, a fost câştigat alături de Parma. De asemenea, Buffon e campion mondial cu Italia, în 2006, el având şi n titlu cu PSG.

Gianluigi Buffon este uriaş în vestiarul Parmei

„Îmi aduc aminte de primul antrenament de la Parma. M-am întâlnit cu el şi l-am felicitat. Imediat s-a întors către mine şi mi-a spus `tu eşti polonezul. Eşti ca prietenul meu Wojciech Szczesny`. După câteva sesiuni de antrenamente, am înţeles că este o persoană fantastică.

Mai ales pentru persoanele tinere. Îţi dă o siguranţă, ne încurajează, ne dă sfaturi şi are tot timpul o glumă cu el. Pentru cineva care nu ştie povestea lui, dacă îl vede cum se comportă, nu ar spune că este cel mai mare portar din istorie, pentru că el nu pozează ca un star. Este o persoană normală, umilă”, a spus Adrian Benedyczak, citat de Sport.pl, conform parmalive.it.

Reclamă

La 45 de ani, Gianluigi Buffon nu se gândeşte la retragere

Gianluigi Buffon nu se gândeşte la retragere, deşi are 45 de ani. Portarul de la Parma susţine că îşi doreşte să promoveze alături de formaţia la care este coechipier cu românii Dennis Man şi Valentin Mihăilă. Parma este calificată la barajul pentru promovarea în Serie A.

Gianluigi Buffon a vorbit despre posibilitatea de a se retrage la finalul acestui sezon. Acesta susţine că ia în calcul să continue la Parma, ma ales dacă echipa va promova în Serie A. De asemenea, portarul susţine că se gândeşte să continue chiar şi dacă echipa nu va reuşi să obţină biletele pentru prima scenă a fotbalului italian.

„Dacă Parma va reuşi să ajungă în Serie A, voi fi cel mai fericit om din lume, şi îmi voi îndeplini 85% din obiectivele pe care le-am avut în viaţă. Ar fi o împăcare cu mine însumi. La 45 de ani încă mai joc pentru că sunt nemulţumit de cariera mea, şi asta îmi dă energie. Mereu încerc să mă ridic.

Reclamă 4 / 0/3

Voi continua să joc? Dacă aş fi sigur, aş spune da sau nu. Vreau să văd cum voi fi, din punct de vedere mental şi fizic, după aceste patru-cinci meciuri rămase de disputat. Dacă aceste lucruri rămân neschimbatee, mă voi gândi să continui. Chiar dacă vom rămâne în Serie B”, a declarat Gianluigi Buffon, într-un interviu pentru gazzeta.it.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” Vezi toate știrile
Citește și