Închide meniul

La 45 de ani, Gianluigi Buffon nu se gândeşte la retragere! Condiţia pusă pentru a continua cu Parma

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 14 mai 2023, 19:20

La 45 de ani, Gianluigi Buffon nu se gândeşte la retragere! Condiţia pusă pentru a continua cu Parma

La 45 de ani, Gianluigi Buffon nu se gândeşte la retragere

Gianluigi Buffon, în timpul unui meci la Parma/ Profimedia

Gianluigi Buffon nu se gândeşte la retragere, deşi are 45 de ani. Portarul de la Parma susţine că îşi doreşte să promoveze alături de formaţia la care este coechipier cu românii Dennis Man şi Valentin Mihăilă. Parma este calificată la barajul pentru promovarea în Serie A.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cele mai tari meciuri din Serie B se văd în exclusivitate în AntenaPLAY, cât şi în format live video, pe AS.ro.

La 45 de ani, Gianluigi Buffon nu se gândeşte la retragere

Gianluigi Buffon a vorbit despre posibilitatea de a se retrage la finalul acestui sezon. Acesta susţine că ia în calcul să continue la Parma, ma ales dacă echipa va promova în Serie A. De asemenea, portarul susţine că se gândeşte să continue chiar şi dacă echipa nu va reuşi să obţină biletele pentru prima scenă a fotbalului italian.

„Dacă Parma va reuşi să ajungă în Serie A, voi fi cel mai fericit om din lume, şi îmi voi îndeplini 85% din obiectivele pe care le-am avut în viaţă. Ar fi o împăcare cu mine însumi. La 45 de ani încă mai joc pentru că sunt nemulţumit de cariera mea, şi asta îmi dă energie. Mereu încerc să mă ridic.

Voi continua să joc? Dacă aş fi sigur, aş spune da sau nu. Vreau să văd cum voi fi, din punct de vedere mental şi fizic, după aceste patru-cinci meciuri rămase de disputat. Dacă aceste lucruri rămân neschimbatee, mă voi gândi să continui. Chiar dacă vom rămâne în Serie B”, a declarat Gianluigi Buffon, într-un interviu pentru gazzeta.it.

Reclamă

De asemenea, în privinţa rolului său de la Parma, Buffon a dezvăluit că a ajutat echipa cu bani din propriul buzunar, pentru a nu risca să retrogradeze.

„Rolul meu în această creştere a echipei? Anul trecut, am dat mulţi bani la echipă, şi dacă nu aş fi făcut asta, am fi riscat să retrogradăm în Serie C. Anul acesta, jucătorii şi antrenorul mi-au dat bucuria de a atinge un obiectiv incredibil”, a mai spus Gianluigi Buffon, pentru aceeaşi sursă citată mai sus.

Parma a fost depunctată în Serie B! Eroare uriaşă făcută de conducătorii clubului

Parma a fost depunctată în Serie B! Totul s-a întâmplat ca urmare a unei greşeli uluitoare comise de conducătorii clubului. Aceştia ar fi plătit târziu impozitul pe luna februarie, şi ca urmarea trupei lui Valentin Mihăilă şi Dennis Man i se va scădea un punct în clasament.

Reclamă 4 / 0/3

Federaţia Italiană de Fotbal a decis ca echipa să fie depunctată cu un punct, după ce oficialii echipei ar fi întârziat cu plata impozitului pe luna februarie.

Patronul american al echipei din Serie B, Kyle Krause, precum şi directorul sportiv al echipei, Oliver Krause, au fost amendaţi.

„În urma acordului de recunoaștere a vinovăției (în temeiul art. 126 CGS), Parma a fost penalizată cu un punct, iar sancțiunea urmează să fie executată în actualul sezon fotbalistic din campionatul Serie B, pentru neplata impozitului pe venit aferent luna februarie, până la data limită de 16 martie.

Totodată, au fost date amenzi în valoare de 4.000 de euro președintelui Kyle Joseph Krause și directorului executiv Oliver Anthony Krause”, a notat jurnaliştii italieni de la parmalive.com.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și