Închide meniul

Gol magistral marcat în Parma – Palermo! Dennis Man a fost martorul unei execuţii de pus în ramă

Viviana Moraru Publicat: 10 decembrie 2023, 17:52

Reclamă
Gol magistral marcat în Parma – Palermo! Dennis Man a fost martorul unei execuţii de pus în ramă

Gol magistral marcat de Palermo în duelul cu Parma

Matteo Brunori, în timpul unui meci/ Profimedia

Palermo a marcat un gol magistral în duelul cu Parma, din Serie B. Matteo Brunori a deschis scorul în duelul cu formaţia românilor Dennis Man şi Valentin Mihăilă. Atacantul a punctat superb, de la mai bine de 35 de metri de poartă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Parma – Palermo, duelul din etapa a 16-a din Serie B, se vede live exclusiv în AntenaPLAY.

Gol magistral marcat de Palermo în duelul cu Parma

Matteo Brunori a deschis scorul încă din minutul trei al duelului cu Parma. Atacantul celor de la Palermo a preluat aproape de mijlocul terenului, şi a profitat de faptul că portarul „cruciaţilor” era ieşit din poartă.

Brunori a şutat imparabil, de la mai bine de 35 de metri de poarta adversară. Dennis Man, care a început ca titular duelul cu Palermo, a fost martorul unei execuţii de senzaţie.

Ulterior, în minutul 18, acelaşi Brunori a majorat diferenţa pentru echipa sa. Atacantul a punctat cu un şut în vinclul porţii lui Chichizola, portarul Parmei fiind fără şansă în faţa execuţiei superbe a vârfului.

Reclamă

Matteo Brunori, în vârstă de 29 de ani, evoluează la Palermo din vara lui 2021. Acesta a fost împrumutat iniţial de la formaţia secundă a celor de la Juventus pentru un sezon, iar în vară, Palermo a plătit în schimbul transferului său definitiv suma de 1,8 milioane de euro.

În acest sezon, Brunori a bifat 17 meciuri pentru Palermo, în toate competiţiile, reuşind să marcheze şase meciuri, luând în calcul şi reuşitele din duelul cu Parma.

În duelul cu Parma, pe banca celor de la Palermo se află şi Ionuţ Nedelcearu. De cealaltă parte, rezervă la „cruciaţi” este un alt român, Valentin Mihăilă.

Reclamă 4 / 0/3

Dennis Man şi Valentin Mihăilă, lăudaţi după eliminarea dramatică din Cupa Italiei a Parmei

Dennis Man şi Valentin Mihăilă au fost lăudaţi în presa din Italia, după eliminarea dramatică a Parmei din Cupa Italiei. În ciuda faptului că Man a ratat la loviturile de departajare, jurnaliştii italieni au avut doar cuvinte de laudă la adresa internaţionalului român, aşa cum s-a întâmplat şi în cazul şi Mihăilă.

Valentin Mihăilă a bifat al doilea meci la rând ca titular la Parma, în timp ce Dennis Man a început ca rezervă duelul de Cupă cu Fiorentina, fiind trimis în teren în minutul 70.

„A avut o ocazie mare și ar fi putut înlătura suspansul din meci. Părea începutul unei alte seri proaste, dar, de data aceasta, Mihăilă reacționează, recuperează o minge și îl servește pe Bonny în mijlocul careului. Laude pentru atitudinea lui: de multe ori aleargă înapoi, se sacrifică și îl sprijină pe Coulibaly pe acea bandă. Semne excelente după o perioadă de coșmar”, au notat italienii de la parmalive.com.

De cealaltă parte, Dennis Man a fost şi el lăudat, deşi a ratat o lovitură de la punctul cu var. Italienii susţin că internaţionalul român „şi-a bătut joc de fundaşii adverşi” şi a creat probleme în defensiva Fiorentinei la fiecare fază.

„În minutele de final, el a fost singurul capabil să aprindă lumina. Și-a bătut joc de fundașii adversari, driblează pe toată lumea și ajunge la poartă de mai multe ori, dându-i fiori lui Franchi. El singur pune în dificultate întreaga apărare și reaprinde speranțele suporterilor, care au visat în această seară. A ratat însă pentru a doua oară de la punctul cu var, după meciul cu Modena, dar de data aceasta mingea se lovește de stâlp”, a mai notat sura citată mai sus.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:54 EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!” 23:48 VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu 23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 21:58 LIVE TEXTAS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta se joacă ACUM. Au înceăut semifinalele Europa League şi Conference League 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa Vezi toate știrile
Citește și