Închide meniul
VIDEO

Golul lui Dennis Man, ales cel mai frumos al etapei din Serie B! Românul i-a încântat pe italieni cu execuţia din Parma – Cagliari

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 27 aprilie 2023, 17:26

Golul lui Dennis Man, ales cel mai frumos al etapei din Serie B! Românul i-a încântat pe italieni cu execuţia din Parma – Cagliari

Golul lui Dennis Man, ales cel mai frumos al etapei din Serie B

Dennis Man, într-un meci pentru Parma / Hepta

Golul lui Dennis Man a fost ales cel mai frumos al etapei cu numărul 34 din Serie B. Internaţionalul român i-a încântat pe italieni cu execuţia sa superbă, din partida Parma – Cagliari, partidă încheiată cu scorul de 2-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dennis Man a fost rezervă în duelul Parmei cu Cagliari, însă a fost introdus pe teren în minutul 73, urmând a face diferenţa pe tabelă. Cele mai tari meciuri din Serie B se văd exclusiv în AntenaPLAY.

Golul lui Dennis Man, ales cel mai frumos al etapei din Serie B

Dennis Man a pus capăt unei secete de patru luni fără gol marcat. Internaţionalul român de 24 de ani a fost decisiv în ultima etapă, pentru Parma.

Deşi a început ca rezervă duelul cu Cagliari, fostul jucător de la FCSB a fost introdus de Fabio Pecchia pe teren în minutul 73. Cinci minute mai târziu, Man a marcat un gol superb, după o fază individuală bine-construită.

Golul lui Dennis Man a fost ales cel mai frumos al etapei cu numărul 34 din Serie B, după cum au anunţat oficialii competiţiei, pe conturile oficiale de socializare. (Vezi video în postarea de mai jos!)

Reclamă
 
View this post on Instagram
 
A post shared by Lega B (@legab)

Pentru acest premiu, Dennis Man a concurat cu Albert Gudmundsson, jucătorul celor de la Genoa, care de asemenea a avut o execuţie frumoasă în duelul cu Citadella.

Pe lângă faptul că golul său a fost ales cel mai frumos al etapei, Dennis Man a fost inclus de asemenea, şi în echipa ideală a rundei cu numrăul 34 din Serie B.

Reclamă 4 / 0/3

Reacţia lui Dennis Man, după golul magnific marcat în Parma – Cagliari 2-1

Reacţia lui Dennis Man, după golul magnific marcat în Parma – Cagliari 2-1, nu a întârziat să apară. Man a marcat golul victoriei pentru Parma, după o cursă fabuloasă.

Dennis Man a fost cel mai bun jucător de la Parma, în victoria cu Cagliari. Man a marcat un gol de senzaţie în minutul 77, la 5 minute după ce a intrat pe teren. Man a vorbit şi despre Mihăilă, cel care a ratat un penalty.

„E frumos că am marcat pentru că mi-am putut ajuta echipa. Sezonul acesta a fost puţin dificil pentru mine pentru că nu am avut continuitate, iar asta s-a văzut pe teren.

Mă antrenez zilnic, iar când antrenorul mă bagă în teren sunt fericit şi determinat. Mă bucur că am făcut un meci grozav până la final şi că mi-am ajutat echipa. Îmi pare rău că Mihăilă nu a marcat, a vrut să tragă el. Suntem determinaţi, se vede asta pe teren. Dăm totul, chiar şi cei care nu joacă„, a declarat Dennis Man pentru Sky Italia.

Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă după Parma – Cagliari 2-1

Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă după Parma – Cagliari 2-1! Dennis Man a marcat golul victoriei, în timp ce Valentin Mihăilă a ratat un penalty în prelungirile reprizei secunde.

Dennis Man a marcat golul victoriei, pentru Parma, în fața celor de la Cagliari. Internaţionalul român a trecut de 3 adversari şi a înscris cu un şut sub bară. Celălalt român al „cruciaților”, Valentin Mihăilă, a ratat un penalty, în prelungirile reprizei secunde, după o execuție slabă, portarul reușind să pareze mingea.

Site-ul de specialitate sofascore.ro i-a oferit nota 7.3 lui Dennis Man, fiind cea mai mare notă din echipa lui Parma. Un singur jucător a mai primit acest calificativ, fundașul Cristian Ansaldi.

Reclamă

La polul opus, Valentin Mihăilă a fost notat cu 6.5, cea mai mică notă din echipa „cruciaților”. Alți trei jucători au primit această notă: Alessandro Circati, Elias Cobbaut și Adrian Benedyczak.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:30 LIVE TEXTRapid – Universitatea Craiova 0-0. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2 20:11 Cluburile din Premier League se pregătesc pentru o schimbare radicală! Manchester United şi Manchester City au votat împotrivă 19:59 Reacţia lui Mihai Stoica după ce FC Botoşani a învins dramatic Petrolul şi a urcat pe loc de salvare directă de la retrogradare! 19:35 Petrolul – Botoşani 1-2. Moldovenii au urcat pe un loc de salvare directă de la retrogradare! Cum arată clasamentul în play-out 19:21 Decizia lui Edi Iordănescu după ce Andrei Burcă s-a accidentat şi e în pericol să rateze EURO 2024! 19:00 Arne Slot, înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool, cale liberă spre Anfield! Anunţul făcut de Fabrizio Romano 18:43 Gigi Becali are concurenţă pentru semnătura jucătorului pe care îl doreşte la FCSB: „I-a făcut o ofertă concretă” 18:32 Statistica îi dă fiori lui Carlos Sainz! La ce scenariu se poate aştepta spaniolul, după plecarea de la Ferrari 18:10 (P) Festivalul reducerilor Xiaomi Fan Fest: smartphone-urile și gadget-urile momentului, cadouri inspirate la prețuri atractive 18:08 Ronnie O’Sullivan, en-fanfare în sferturile de finală ale Campionatului Mondial! „Racheta” continuă cursa pentru recordul absolut Vezi toate știrile
Citește și