Închide meniul
Video

Imaginea care arată că Olimpiu Moruţan e un zeu la Pisa: „Eşti un mare jucător, dă-mi tricoul tău!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 23 aprilie 2023, 18:36

Olimpiu Moruţan e zeu la Pisa

Profimedia

Imaginea care arată că Olimpiu Moruţan e un zeu la Pisa a fost surprinsă în pauza meciului cu Bari, care este exclusiv în AntenaPLAY. Olimpiu Moruţan este unul dintre cie mai iubiţi jucători de la Pisa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În pauza meciului, camerele TV au surprins 3 copii care aveau un mesaj pentru internaţionalul român. Aceştia îl rugau, printr-un mesaj scris pe un banner, să le dea tricoul.

Imaginea care arată că Olimpiu Moruţan e un zeu la Pisa

„Moruţan, eşti un mare jucător! Dă-mi tricoul tău„, a fost mesajul afişat de cei mai mici fani ai celor de la Pisa.

Olimpiu Moruțan, decisiv în Pisa – Bari

Olimpiu Moruțan a fost din nou decisiv pentru Pisa! Românul a recuperat mingea la faza din care echipa sa a obținut penalty în minutul 17 al meciului Pisa – Bari.

Mijlocașul român și-a lăsat din nou amprenta în jocul echipei sale. Olimpiu Moruțan a recuperat mingea pentru Pisa în minutul 17, mingea ajungând ulterior la Torregrossa, colegul internaționalul român. Acesta a urcat în careu și a fost faultat de adversar, obținând lovitură de la 11 metri.

Reclamă

Același Torregrossa a transformat penalty-ul, deschizând scorul în Pisa – Bari, după o acțiune care a plecat de la Olimpiu Moruțan.

Video cu penalty-ul obţinut de Pisa

Pisa îl vrea definitiv pe Olimpiu Moruţan

Pisa îl vrea definitiv pe Olimpiu Moruţan. Chiar dacă suma de transfer definitiv de la Galatasaray e una mare, formaţia italiană e gata o să achite.

Un cunoscut jurnalist italian a anunţat acum că Pisa a decis să îl transfere definitiv pe Moruţan.

Pisa vrea să-l achiziționeze definitiv pe Olimpiu Moruțan. Tratative în desfășurare împreună cu agentul său Becali și cu Galatasaray, care cere 5,5 milioane € pentru a-l vinde. Pisa poate activa opțiunea de cumpărare până pe 31 mai”, a scris jurnalistul italian Nicolo Schira pe Twitter, potrivit gsp.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Giovanni Becali, noi detalii despre transferul lui Olimpiu Moruţan! Anunţul făcut de impresar în presa din Italia: „Au venit să-l vadă!”

Giovanni Becali a oferit noi detalii despre transferul lui Olimpiu Moruţan. Impresarul a declarat, în presa din Italia, faptul că mai mulţi oficiali de la Galatasaray au mers la ultimul meci al celor de la Pisa, pentru a-l urmări pe internaţionalul român.

„Da, e adevărat din câte știu. Oficialii lui Galatasaray au fost pe Garibaldi Arena la meciul Pisa – Cagliari, iar ulterior au discutat cu Claudio Chiellini despre jucător. E prea devreme să vorbim, mai este suficient timp până pe 31 mai, data la care opțiunea de transfer definitiv expiră.

Nu știu ce vrea să facă Pisa și nici ce vrea Galatasaray. Prețul pentru transferul definitiv este cunoscut, 5,5 milioane de euro. Olimpiu se gândește doar să joace bine și să o ajute pe Pisa în acest final de sezon și la baraj. Nu știu ce au discutat cluburile, dar vom afla în zilele următoare”, a declarat Giovanni Becai, pentru lanazione.it.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” Vezi toate știrile
Citește și