Închide meniul
Video

Olimpiu Moruțan, din nou decisiv pentru Pisa! Românul a recuperat mingea la faza din care echipa sa a obținut penalty

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 23 aprilie 2023, 17:57

Olimpiu Moruțan, din nou decisiv pentru Pisa

Olimpiu Moruţan, într-un meci pentru Pisa / Profimedia Images

Olimpiu Moruțan a fost din nou decisiv pentru Pisa! Românul a recuperat mingea la faza din care echipa sa a obținut penalty în minutul 17 al meciului Pisa – Bari.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Toate meciurile importante ale românilor care evoluează în Serie B pot fi urmărite exclusiv, în AntenaPLAY.

Olimpiu Moruțan, din nou decisiv pentru Pisa! Românul a recuperat mingea la faza din care echipa sa a obținut penalty

Mijlocașul român și-a lăsat din nou amprenta în jocul echipei sale. Olimpiu Moruțan a recuperat mingea pentru Pisa în minutul 17, mingea ajungând ulterior la Torregrossa, colegul internaționalul român. Acesta a urcat în careu și a fost faultat de adversar, obținând lovitură de la 11 metri.

Același Torregrossa a transformat penalty-ul, deschizând scorul în Pisa – Bari, după o acțiune care a plecat de la Olimpiu Moruțan.

Giovanni Becali, noi detalii despre transferul lui Olimpiu Moruţan! Anunţul făcut de impresar în presa din Italia: „Au venit să-l vadă!”

Giovanni Becali a oferit noi detalii despre transferul lui Olimpiu Moruţan. Impresarul a declarat, în presa din Italia, faptul că mai mulţi oficiali de la Galatasaray au mers la ultimul meci al celor de la Pisa, pentru a-l urmări pe internaţionalul român.

Reclamă

Olimpiu Moruţan evoluează la Pisa de la începutul sezonului, sub formă de împrumut de la Galatasaray. Pentru a-l achiziţiona definitiv pe internaţionalul român, italienii trebuie să achite clauza de 5,5 milioane de euro, la finalul stagiunii.

Giovanni Becali a dezvăluit că Galatasaray este în continuare cu ochii pe Olimpiu Moruţan. Impresarul a confirmat faptul că oficialii trupei din Turcia au asistat la partida dintre Pisa şi Cagliari, din ultima rundă de Serie B, pentru a-l vedea la treabă pe internaţionalul român.

Giovanni Becali a mai mărturisit că cele două cluburi încă nu s-au pus de acord în privinţa lui Olimpiu Moruţan, însă decizia finală se va lua în scurt timp.

Reclamă 4 / 0/3

„Da, e adevărat din câte știu. Oficialii lui Galatasaray au fost pe Garibaldi Arena la meciul Pisa – Cagliari, iar ulterior au discutat cu Claudio Chiellini despre jucător. E prea devreme să vorbim, mai este suficient timp până pe 31 mai, data la care opțiunea de transfer definitiv expiră.

Nu știu ce vrea să facă Pisa și nici ce vrea Galatasaray. Prețul pentru transferul definitiv este cunoscut, 5,5 milioane de euro. Olimpiu se gândește doar să joace bine și să o ajute pe Pisa în acest final de sezon și la baraj. Nu știu ce au discutat cluburile, dar vom afla în zilele următoare”, a declarat Giovanni Becai, pentru lanazione.it.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
Vezi toate știrile
Citește și