Închide meniul
VIDEO

Ionuț Nedelcearu, meci de senzație în Serie B! Fundașul român a contribuit la două goluri în Palermo – Spal

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 6 mai 2023, 18:23

Ionuț Nedelcearu, meci de senzație în Serie B! Fundașul român a contribuit la două goluri în Palermo – Spal

Ionuț Nedelcearu, meci de senzație în Serie B

Foto: Profimedia

Ionuț Nedelcearu a făcut un meci de senzație în Serie B! Fundașul român a contribuit la două goluri în duelul Palermo – Spal, transmis în exclusivitate, în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Toate meciurile importante ale românilor care evoluează în Serie B pot fi urmărite, exclusiv în AntenaPLAY și LIVE VIDEO pe AS.ro.

Ionuț Nedelcearu, meci de senzație în Serie B! Fundașul român a contribuit la două goluri în Palermo – Spal

În minutul 28 al întâlnirii de la Palermo, Ionuț Nedelcearu a trimis o pasă excelentă pe partea stângă a terenului, iar atacul s-a concretizat cu primul gol al meciului, după ce oaspeții și-au înscris în proprie poartă.

Ulterior, în minutul 35, Ionuț Nedelcearu a reluat frumos cu câlcâiul, după o lovitură de colț, iar mingea a lovit bara transversală, după care a ricoșat la Matteo Brunori. Colegul fundașului român a trimis mingea în poarta adversă și a majorat diferența.

Genoa a promovat matematic în Serie A! Radu Drăguşin, George Puşcaş şi Denis Drăguş au sărbătorit pe teren

Genoa a promovat matematic în Serie A cu două etape înainte de final. Echipa românilor Radu Drăguşin, George Puşcaş şi Denis Drăguş şi-au îndeplinit obiectivul şi au dat startul sărbătorii chiar pe teren.

Reclamă

Genoa a reuşit să o învingă pe Ascoli, în etapa a 36-a din Serie B şi nu mai poate fi ajunsă de urmăritoare. Radu Drăguşin a fost titular în victoria cu 2-1. Mattia Bani şi Milan Bedelj au marcat golurile victoriei. Coda a ratat un penalty în minutul 66, în timp ce golul oaspeţilor a fost înscris de Marsura.

După fluierul final, jucătorii lui Genoa au făcut hora bucuriei pe teren, în faţa fanilor. Au fost momente speciale pe Stadio Luigi Ferraris. „Suntem în Serie A”, a fost mesajul transmis pe contul de Instagram al clubului.

A fost un meci special şi pentru George Puşcaş, chiar dacă a fost rezervă neutilizată. Pentru că a obţinut promovarea, Genoa este obligată să îl transfere definitiv de la Reading. A fost clauza stabilită de englezii care l-au împrumutat până la finalul sezonului. Oficialii „grifonilor” vor plăti patru milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

După 36 de etape, Genoa ocupă locul 2 şi are 70 de puncte. Liderul Frosinone are 74 de puncte. Aflată pe ultima treaptă a podiumului, Bari nu mai poate spera la promovarea directă şi se pregăteşte de baraj.

Radu Drăguşin a avut un rol providenţial în promovarea celor de la Genoa. A jucat în 35 de meciuri şi a primit unele dintre cele mai mari note. Fundaşul central în vârstă de 21 de ani a marcat 4 goluri stagionale. Are o cotă de piaţă de 5 milioane de euro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” Vezi toate știrile
Citește și