Închide meniul

Ionuţ Nedelcearu nu va evolua în Parma – Palermo, meci care va fi exclusiv în AntenaPLAY, sâmbătă, de la 15:00! Anunţul antrenorului

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 30 martie 2023, 16:28

Ionuţ Nedelcearu nu va evolua în Parma – Palermo, meci care va fi exclusiv în AntenaPLAY, sâmbătă, de la 15:00! Anunţul antrenorului

Palermo - Cosenza, LIVE VIDEO exclusiv în AntenaPLAY

Ionuţ Nedelcearu, într-un meci pentru Palermo/ Profimedia

Ionuţ Nedelcearu nu va evolua în partida din Serie B, dintre Parma şi Palermo, meci care se vede exclusiv în AntenaPLAY, sâmbătă, de la ora 15:00. Antrenorul internaţionalului român a făcut anunţul, mărturisind că fundaşul central s-a întors bolnav de la lotul naţional.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre Parma şi Palermo, care consemnează duelul dintre Dennis Man, Valentin Mihăilă şi Ionuţ Nedelcearu, va fi exclusiv în AntenaPLAY, cât şi în format live video, pe AS.ro.

Ionuţ Nedelcearu nu va evolua în Parma – Palermo, meci care va fi exclusiv în AntenaPLAY, sâmbătă, de la 15:00

Eugenio Corini a susţinut conferinţa de presă de dinaintea duelului cu Parma. Antrenorul de la Palermo a declarat că Ionuţ Nedelcearu s-a întors în Italia miercuri, după partidele României din preliminariile EURO 2024.

Tehnicianul italian a declarat că nu se va putea baza pe serviciile fundaşului central român, deoarece s-a întors bolnav. De altfel, Nedelcearu nu a fost în lotul „tricolorilor” pentru partida cu Belarus, fiind lăsat pe dinafară de Edi Iordănescu din cauza faptului că era puternic răcit.

„Nedelcearu s-a întors ieri din România, dar era foarte bolnav în această dimineață. Nu poate fi în lot”, a declarat Eugenio Corini, conform tuttomercatoweb.com.

Reclamă

De asemenea, Corini a subliniat faptul că Palermo are probleme în defensivă, înaintea meciului crucial cu Parma.

„Avem probleme în defensivă, a fost această febră care a afectat trei sau patru din jucătorii noștri. Cel puțin, Mirko (n.red. Pigliacelli) s-a recuperat.

Intenția mea era să mergem la Parma cu mai mulți jucători, dar echipa știe cum să reacționeze în momentele dificile. Vom juca împotriva unei echipe foarte valoroase”, a mai spus Eugenio Corini.

Reclamă 4 / 0/3

Ionuţ Nedelcearu a fost convocat la echipa naţională pentru primele meciuri din preliminariile EURO 2024. Fundaşul central a fost rezervă neutilizată în partida cu Andorra, iar pentru meciul cu Belarus, nu a făcut parte din lot pentru că era răcit.

Parma – Palermo se va vedea exclusiv în AntenaPLAY, sâmbătă, de la ora 15:00. Cele două echipe se luptă pentru un loc care să asigure prezenţa la barajul pentru promovarea în Serie A. În acest moment, Parma se clasează pe 8, cu 42 de puncte, în timp ce Palermo este pe 9, cu 41 de puncte.

Ioan Becali, despre situaţia lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă

Ioan Becali a vorbit despre situaţia lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă, înainte de finalul de sezon care îi poate aduce Parmei promovarea în Serie A.

Man a marcat cu Andorra, vine după niște accidentări, Mihăilă la fel. Îi aștept să facă un final de sezon bun. Și Parma poate intra în play-off-ul ăla de promovare. Ar fi frumos să avem două echipe în lupta pentru Serie A”, a spus Becali, la plecarea de pe Henri Coandă.

Dennis Man a ajuns să valoreze doar 4 milioane de euro, față de 11 milioane de euro cât avea cotă cu doi ani în urmă. Valentin Mihăilă e cotat la 3.5 milioane de euro, față de 8.5 milioane cât valora, în 2021.

Pentru a prinde transferuri importante, cei doi români au nevoie de promovare. După primele 30 de etape, Parma e pe locul 9, la un punct de Palermo, ocupanta poziţiei a opta, ultima de play-off.

Reclamă
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana Vezi toate știrile
Citește și