Închide meniul

Italienii sunt la picioarele lui Dennis Man. Românul se află în topul cu cele mai mari note primite după primele 10 etape

Valentin Pîrcălabu Publicat: 24 octombrie 2023, 21:44

Reclamă
Italienii sunt la picioarele lui Dennis Man. Românul se află în topul cu cele mai mari note primite după primele 10 etape

Italienii sunt la picioarele lui Dennis Man. Românul se află printre cei mai buni jucători din Serie B

Profimedia

Italienii sunt la picioarele lui Dennis Man, care a primit printre cele mai mari note în primele 10 etape. Românul a marcat deja 3 goluri în şapte meciuri jucate, iar italienii sunt la picioarele lui. Parma este lider în Serie B, competiţie ce se vede exclusiv în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dennis Man se află în topul celor mai buni jucători din Serie B, după primele 10 etape. Man este pe locul 9 în topul celor mai bune note primite în acest sezon. Clasamentul include jucătorii care au evoluat în cel puţin 50 la sută din meciuri.

Italienii sunt la picioarele lui Dennis Man, care a primit printre cele mai mari note

Dennis Man are o medie de  6,42 a notelor primite din partea celor de la Tuttomercatoweb.com. Man a reuşit să marcheze de 3 ori în acest sezon pentru Parma. Ultima dată a marcat în partida cu Como, câştigată de Parma cu 2-1.

Vezi golul marcat de Dennis Man

Primii 3 jucătorul în topul italienilor sunt Leonardo Mancuso, de la Palermo, cu media 6,80, Daniele Casiraghi (Sudtirol, 6,75) şi Massimo Coda (Cremonese, 6,62), ultimul fiind şi golgheterul la zi din Serie B, cu 7 goluri marcate.

Dennis Man, lăudat în Italia după golul marcat în Parma – Como!

După meciurile cu Belarus şi Andorra, Dennis Man a revenit la echipa de club cu un gol marcat. Parma a răspuns foarte bine după prima înfrângere din acest sezon, suferită etapa trecută, şi s-a impus cu 2-1 în partida de pe teren propriu cu Como.

În minutul 8, Dennis Man a pătruns în careu după o combinaţie cu Benedyczak şi a înscris cu un şut superb. Prestaţia internaţionalului român a fost apreciată în Italia, el primind nota 7.

Reclamă

„Golul său a deschis jocul, apoi a făcut ravagii în spatele adversarilor şi şi-a ajutat foarte mult apărarea”, au scris cei de la tuttomercatoweb.com despre prestaţia lui Dennis Man.

Parma este lider în Serie A, cu 23 de puncte după 10 meciuri disputate în acest sezon, în timp ce Como se află pe locul 6, cu 13 puncte, dar are şanse mari să mai coboare câteva poziţii până la finalul etapei.

În runda următoare, Parma va merge pe terenul lui Ascoli, după care o aşteaptă deplasarea din Coppa Italia, de pe terenul lui Lecce.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:00 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Ioana Sîngeorzan joacă ACUM, live în AntenaPLAY 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente e ACUM, live video în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată 15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă Vezi toate știrile
Citește și