Închide meniul
VIDEO

„Made in Romania”, varianta Parma! Imagini de senzaţie cu Dennis Man şi Valentin Mihăilă

Alex Ioniță Publicat: 6 mai 2024, 22:03

Reclamă
„Made in Romania, varianta Parma! Imagini de senzaţie cu Dennis Man şi Valentin Mihăilă

"Made in Romania", varianta Parma!

Dennis Man și Valentin Mihăilă / Profimedia

„Made in Romania”, varianta Parma! Maneaua care a devenit virală pe toată planeta a fost folosită de oficialii echipei lui Man și Mihăilă, într-un videoclip postat pe rețelele de socializare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Parma a promovat în Serie A și este campioana actualului sezon de Serie B, care e LIVE în AntenaPLAY.

„Made in Romania”, varianta Parma!

Într-un videoclip postat pe rețelele de socializare, jucătorii de la Parma pot fi văzuți în timp ce sărbătoreau, pe teren, promovarea în Serie A. Pe imagini aceștia pot fi văzuți în timp ce cântă celebra melodie: „Made in Romania”.

Printre jucătorii din postarea respectivă se numără și Dennis Man și Valentin Mihăilă, care au contribuit decisiv la succesul trupei lui Fabbio Pecchia, din actualul sezon de Serie B.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Parma Calcio 1913 (@parmacalcio1913)

Reclamă

Parma mai are de jucat un singur meci în actualul sezon de Serie B. Este vorba despre partida cu Reggiana, de pe data de 10 mai. Cele mai tari meciuri din eșalonul secund al fotbalului italian se văd exclusiv în AntenaPLAY.

Valentin Mihăilă, anunț important despre viitorul său după ce Parma a promovat în Serie A

Valentin Mihăilă a făcut un anunț important despre viitorul său după ce Parma a promovat în Serie A. Românul nu s-a ferit de cuvinte și și-a exprimat, în mod public, dorința.

Parma este campioana acestui sezon de Serie B, care s-a văzut LIVE în AntenaPLAY. Echipa lui Man și Mihăilă a făcut spectacol și și-a asigurat promovarea în Serie A.

Reclamă 4 / 0/3

Mihăilă a dezvăluit că își dorește să joace și în sezonul viitor la Parma, având în vedere faptul că echipa antrenată de Fabio Pecchia a promovat în Serie A.

„Toți băieții au jucat bine în acest sezon. Încă de la început mi-am dorit să joc în Serie A cu această echipă. În startul stagiunii nu am jucat mult, însă m-am antrenat din greu, am avut mentalitate corectă și am fost răsplătit.

Viitorul? Mă văd aici. Consider că Parma este echipa de care am nevoie și la care pot da mai mult. Fanii sunt alături de noi la toate meciurile, cei din club și din staff sunt minunați, am niște colegi foarte buni. Îmi doresc să rămân la Parma”, a spus Valentin Mihăilă, citat de parmalive.com.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:45 Liviu Bocciu, în cantonamentul lui Rapid înainte de derby-ul cu FCSB! A discutat cu jucătorii după ce a ieșit din închisoare 14:28 LIVE SCOREOțelul – U Cluj 0-0. Duel „de foc” în barajul pentru cupele europene între Dorinel Munteanu și Ioan Ovidiu Sabău 14:15 Rapid – FCSB LIVE TEXT (21:00). Campioana aduce rezervele la derby. Giuleștenii, fără victorie în play-off. Echipele probabile 14:10 Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY, de la 15:45. Verstappen pleacă primul 13:52 VIDEOLarry Ten Voorde a câștigat cursa Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024, live în AntenaPLAY! 13:41 Atacantul dorit de Gigi Becali semnează în Liga 1! Care este clubul care s-a înțeles cu jucătorul 12:31 Oleksandr Usyk a ajuns la spital după victoria cu Tyson Fury! A revenit la Kingdom Arena pentru conferinţa de presă 12:16 VIDEOIncidente uluitoare la cursa de Formula 2 de la Imola! Amaury Cordeel și Pepe Marti, lăsați în 3 roți la pit stop 12:03 VIDEOIsack Hadjar a câștigat Cursa de Formula 2 de la Imola! Performanță de senzație pentru pilotul de la Campos Racing 11:43 „Ce se întâmplă cu Steaua?” Miodrag Belodedici a tranșat conflictul dintre CSA și FCSB! Ce explicație le-a dat sârbilor Vezi toate știrile
Citește și